Mennyire áll közel hozzátok a csak benti macskátok?
Nagyon közel áll. :)
Sokat simogatom, ha gépezek, vagy a papírmunkámat rendezem, szinte mindig az ölemben fekszik. Velünk alszik az ágyban általában, vagy az ágy végében a lábunknál, vagy felfekszik a párnám mellé, de olyan is volt már, hogy rajtam vagy a páromon aludt. Ha a konyhában vagyok, főzök, mosogatok stb. mindig felül a pult mellett lévő székre, vagy a konyhaszekrény sarkához, és onnan figyel. :) Keservesen nyávog, ha elmegyünk itthonról (ez úgy derült ki, hogy mikor párom elment itthonról, én pedig elmentem zuhanyozni, a fürdőben hallottam, ahogy nyávog, ill. ha kimegyünk az ajtó elé, akkor is hallani), ha pedig hazaérünk rohan elénk, dorombol, hízeleg. Ha épp nem alszik, mindig megy valamelyikünk után a lakásban (még wc-re is képes elkísérni az embert).
Játszani is sokat játszunk vele, a pattogós labdát, és a lézert imádja. :D Pedig nem egy fiatal cicus már.
Elég öntörvényű, de tudja, mit lehet és mit nem, például ha a kaparófa helyett a kanapé szélének esik neki, elég csak erélyesen rászólni és abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!