A macskám nem iszik, nem eszik, és véres a széklete. Mi a baja? SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
Még ma visszük orvoshoz a 10 hónapos kandúr cicámat mert nagyon beteg,sokat tüsszög és ha felemelem hörög,ma reggel véres volt a széklete és ma nem evett és nem is ivott csak fekszik..Tudom hogy nem sok értelme van hogy itt kérdezem mert úgy is visszük dokihoz de kíváncsi vagyok hogy nektek mi az ötletetek..Nagyon remélem hogy még megmenthető a cicám mert nagyon szeretem..Előre is köszönöm a segítségeteket :)2015. jan. 2. 13:02
12/12 A kérdező kommentje:
Lehet keson irok de igen eletben van,ezt a januari dolgot elkapta a testvere de kigyogyult mind a 2 azota mar megegyszer volt beteg azt is tulelte most mind a 2 vigan el,utkozben kiderult hogy a tesoja kandur..:D
2015. ápr. 12. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!