Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám nem iszik, nem...

A macskám nem iszik, nem eszik, és véres a széklete. Mi a baja? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
Még ma visszük orvoshoz a 10 hónapos kandúr cicámat mert nagyon beteg,sokat tüsszög és ha felemelem hörög,ma reggel véres volt a széklete és ma nem evett és nem is ivott csak fekszik..Tudom hogy nem sok értelme van hogy itt kérdezem mert úgy is visszük dokihoz de kíváncsi vagyok hogy nektek mi az ötletetek..Nagyon remélem hogy még megmenthető a cicám mert nagyon szeretem..Előre is köszönöm a segítségeteket :)
2015. jan. 2. 13:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát jo kérdés doki megmondja de már rég dokihoz kelett volna vinni reméljük csak antibiotikum kell neki.
2015. jan. 2. 13:10
 2/12 A kérdező kommentje:
tüsszögni már régóta tüsszögött de ma volt először véres a széklete,tegnap még evett ivott mozgott,de ma már semmi,3 órára visszük dokihoz most is csak lent fekszik.. :(
2015. jan. 2. 13:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Lehet mérgezés,, bélgyulladás, parvo vírus.

Majd írd meg, mi volt a dokinál!

2015. jan. 2. 17:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hogy parvo :( múlt hónapban vesztettem el a kiscicámat így. Nagyon fontos a megelőzés, oltasd be parvo ellen. Sajnos én eddig nem tudtam h szükség van rá...de kell, főleg fiatal cicáknál
2015. jan. 2. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Remélem nem késő, a mienk egy nap alatt elpusztult, a doki már nem tudott rajta segíteni :(
2015. jan. 2. 19:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon beteg,de meggyogyulhat.Làzas,fàj a hasa..Kapott lázcsíllapítot meg mindent..Màr jobban van eszik iszik de még mindig rosszul van..De màr mozog meg minden :)
2015. jan. 2. 21:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak sajnos neki van egy testvére akivel egész nap eggyütt vannak,de most nem lehetnek mert ő is elkaphatja..Aztan meg szegény tesója mindig keservesen sír hogy nem lehetnek eggyütt :(
2015. jan. 2. 21:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de a cipőtalpadon is beviheted hozzá a bacit, nem kell hozzá érintkezniük. Lássa a másik cicát is doki, és ha ő nem kapta még el, akkor védőoltás!!
2015. jan. 3. 14:25
 9/12 anonim ***** válasza:
No és az orvos milyen betegséget állapított meg?
2015. jan. 3. 16:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Korona virust...most eppen mar haldoklik,valoszinuleg tudoodemaja van hamarosan vissza visszuk...ugy erzem mar nagyon a veget huzza,remelem meg marad,bele gebednek ha meghalna..
2015. jan. 5. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!