A macskám 1 hónapja kapaikrja a füle tövêt addig míg véres nem lesz, meg rázzal sokszor a fejét, mi a baj?
Elnézést kérek,közben lemerült a tablett,így nem tudtam kiírni a kérdést,csak egy nagy zagyvaság lett belőle.
Tehát a macskám lassan 1 hónapja kaparja a jobb fülét,addig míg véres nem lesz,nem láttam ott semmit,és rázogatja néha a fejét is.Sajnos ő kinti-benti macska,elég félős tehát orvoshoz nem igazán tudnám elvinni.
Amint begyógyul a füle nem sokall utána egyből megkaparja és újra ott a véres folt.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Ha nem lesz javulás,mivel főleg kinti macska,be kell cserkésznem és muszály lesz dokihoz vinni.
És fülatkára patikába lehet valamit kérni?
Azt gyógyszer kezelik.
Remélem erről van szó,mert annyira kis nyámnyila macska,komolyan még a kölyök macskák is megennének előle mindent mert csak bámul.Sose bántottuk,egy kóbor anyamacska hagyta itt nekem és hát itt ragadt,nem is bánom.
Csak néha a félősségét nehéz kezelni,meg a lassúságát,bár élvezi hogy karácsony van,mert most mivel mindenki itthon van folyton bent pihenget és most engedi magát simizni,követeli is.
Remélem akkor erről lesz szó.
KÖszi a segítséget!
Egyet értek az előttem szólóval! Valószínűleg fül atkája van, mindenképpen el kéne vinni állat orvoshoz, még ha nem is nagyon csípné a dolgot.! Ez így neki sem jó.!
Komolyabb baj is lehet, például lehet, hogy egyfajta daganat van kialakulóban a füle belsejében, szóval minden féle képpen el kell, hogy vidd a dokihoz.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!