Mit csináljak szerencsétlennel?
nem kell azért megölni mert megfázott....
tedd melegbe, adj neki tejet,valami kis gyulladás meg lázcsillapítót(lehet kapni állatgyógyszertárba) és mosd le a szemét kamillás vizzel...pár nap alatt helyrejön
Természetesen nem lehet a macskanáthát gyógyítani.Megelőzni lehet, védőoltással. Tessék már utánanézni, mielőtt hülyeségeket beszélünk. Pl itt
És valóban, ne hasonlítsunk már emberhez egy macskát, de mi a fenének fog hozzá egy ember akármihez is, ha a legkissebb áldozatot sem tudja hozni érte? Szerinted ez normális?A macskanáthát csak szintet tartani és ez valóba súlyos ezreket emészt föl....
Jajjj de tudomutalni azokat akik allatokat akarnak tartani mikor nem kepesek ra !!
Nem csak neked szolt` !!!
Nem tudom mennyi idos vagy de ez akkor is aloatkinzas felfoghatnad :(
Masik meg tartsd melegen szerencsetlen cicat, a szemet kamillateas vattaval tisztitsd reggel este e adj neki langyos teat inni vagy langyos tejet !! Es helyre jon nem kell meghalnia egy k*rva megfazas miatt !!!!!!!
Remelem meg nem kovetted el eleted legnagyobb hibajat!!!
Azt tanácsolom, hogy kegyelmezz meg neki, ennyre ugyanis senki nem lehet szarrágó, hogy még a töltény árát is számontartsa... 80 ft, pfff.
Nekem két hete halt meg a cicám egy fel nem fedezett súlyos májbetegségben. Csóró nyamvadék egyetemista vagyok, 15 ezernyi ösztöndíjból élek havonta, de eszembe sem jutott, hogy nem fizetem ki a kezelését. Sajnos a doki azt mondta, már a kezelés sem fog segíteni (később utánanéztem, mik lettek volna azok, és százezeres nagyságrend). Most visszatekintve boldogan adnám a százezremet a cicámért cserébe, aki nélkül teljesen más, szürkébb a világom. Szeretet, ezt így hívják, enélkül nehéz állatot tartani és nem si szabad. Fizesd ki a cica kezelését, vagy legalább az előző hsz tanácsait kövesd, vegyél neki egy vitamincseppet és cseppents a kjájába (az 400 ft, reméljük, hogy kibírod). A macskának is ez az élete van, ebben kell boldognak lennie, és nem lehet, egyszerűen nincs olyan, hogy ettől egy nátha megfossza.
Remélem, azért ezt belátod és normális döntést hozol.
Ja, és persze utána add oda valakinek, aki szeretné, mert neked ilyesmi nem való, barbizzál még egy pár évig. Ennyi jót még tegyél vele. Ez pl ingyen van teljesen.
Oké?
14:50: Akkor te is olvasd el amit belinkeltél:
"A tünetek súlyosságától függően szükség lehet állatorvosi beavatkozásra is. A vírusos légúti megbetegedések kezelésében az antibotikumoknak nagy szerepe van, noha nem a vírus ellen, hanem a másodlagosan támadó baktériumok ellen. A betegség korai szakaszában egy hosszantartó antibiotikum és antihisztamin injekció meglepően látványos javulást képes teremteni. Ha a garat és a légcső eltömődik, életmentő lehet, ha csövet juttatnak a légcsőbe, amelyen át a macska ismét akadálytalanul levegőhöz juthat. Ezt is csak állatorvos végezheti. A macska akkor jut túl a veszélyen, ha ismét enni és inni kezd. Ekkor már a gyógyulás útjára lép."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!