Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Na lefényképeztem, hogy...

Na lefényképeztem, hogy milyen állat székletét találom reggelre mindig az udvarban és ti azt mondtátok, hogy ez nyest, sün, görény stb. lehet nem macska?!

Figyelt kérdés

Kutya nem jöhet be a kerítésen belülre.

www.Kepfeltoltes.hu/view/100202/SL270536_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

www.kepfeltoltes.hu/view/100202/SL270536_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

2010. febr. 2. 18:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
67%
Ez hogy lenne emberszar?? Aki írta a kérdést gondolom az járkált arra! Ez egyértelműen ha a kutya nme tud bemenni akkor macskakaki! :)
2010. febr. 2. 21:52
 22/32 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy a kutya is tud-e róla, hogy ő nem tud oda bemenni. Mert ha nem beszélted ezt meg vele, akkor van egy rossz hírem: be tud menni, ha nem egy lelakatolt akváriumban fényképeztél. Akkor viszont macska sem tud bemenni. Szóval ez sajnos egy kutyaszar.
2010. febr. 3. 04:52
 23/32 anonim ***** válasza:
És ha macskaszar? Lelövöd vagy mit akarsz? inkább takarítsd fel, minthogy nézegesd. Hú de ráérsz.
2010. febr. 3. 10:42
 24/32 A kérdező kommentje:
Előzőnek , itt a nagyokosok ezt akarták beetetni velem, hogy a város közepén lakunk és nem macska hanem sün disznó, nyest görény, menyét , meg róka szarik össze vissza a kertünkbe. Nem fa meg drót a kerítés, hanem fal van felhúzva téglából tehát nem lehet kutya. Fel vagyok háborodva mert nem akarom a más piszkát takarítgatni, de megoldottam a problémát akinek van macskája a szomszédba majd ő eltakarítja mert az ablaka alá hajítom, vagy a fejére.
2010. febr. 3. 11:12
 25/32 anonim ***** válasza:
És megmondanád, honnan kéne tudnunk kép alapján, hogy ez milyen szar?
2010. febr. 3. 12:27
 26/32 anonim ***** válasza:
65%
A macskaszar kilőve, mert az van olyan kultúrált, hogí elássa, macskaszart egyszerűen nem lehet találni, mindig betemetik. Ez kutyaszar. Valami kicsi, mert nem nagy rakás. Meg a tappancsnyom is egyértelmű...
2010. febr. 3. 13:02
 27/32 anonim ***** válasza:
58%
Nagy szakértő az,aki erre sünt,nyestet,görényt tippelt.100%,hogy macska volt.A mai macskák már ilyenek,nem takarítanak maguk után.De sajnos a gazdája sem tud vele mit kezdeni.Te meg ha már lapátra szeded,inkább a kukába dobd!Nem érdemes ezért balhézni,valószínűleg nem ez volt az utolsó alkalom.
2010. febr. 3. 16:03
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök piti dolog egy kertes házban ilyesmin balhézni. Nem szereted az állatokat, szíved joga. Viszont ennyire lustának sem kéne lenned, hogy csak a saját kakidat takarítod el. Az viszont, hogy átdobod a szomszédba a szart egy aljas, kisstílű és gusztustalan ötlet. Nem szeretnék a szomszédod lenni. Nálunk szerencsére normálisak emberek laknak, most látom csak, hogy mekkora mákom van.
2010. febr. 3. 20:11
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyaranta a madárszart kihez vágod hozzá a kertibútorokról?
2010. febr. 3. 20:19
 30/32 anonim válasza:
100%

Jó oké és mi honnan tudtuk hogy mekkoráról beszélsz? előzőöleg simán lehett volna nyest például.

Ez kutya. Vagy egy böszme nagy vadmacska. ők nagyra nőnek, nagyot kakilnak.

Ember nemlehet ;)

2010. febr. 3. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!