Na lefényképeztem, hogy milyen állat székletét találom reggelre mindig az udvarban és ti azt mondtátok, hogy ez nyest, sün, görény stb. lehet nem macska?!
Figyelt kérdés
Kutya nem jöhet be a kerítésen belülre.
www.Kepfeltoltes.hu/view/100202/SL270536_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
www.kepfeltoltes.hu/view/100202/SL270536_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
2010. febr. 2. 18:02
11/32 anonim válasza:
az én nyolc kilós kutyám pont ilyet szokott rakni:P macskaszarnak kicsit nagy:)
12/32 anonim válasza:
Ha csak a kakit nézem, akkor simán kutyaszar, de a lábnyomok szerintem nem kutyától származnak.
Nem készítenél holnap is fotót? Hátha nem topogna annyit körülötte, úgy könnyebben tudnánk olvasni nyomot :-D
13/32 A kérdező kommentje:
nem tud bejönni kutya!!!!!!!! én mondtam régebben , hogy macska de nem hitte el senki, mert mondtam, hogy nem temeti be.
2010. febr. 2. 18:19
14/32 anonim válasza:
Nem minden macska temeti be. A szomszéd lüke macskája idejár hozzánk tojni, körülötte már összekapart egy hegyet, de a végtermék fedetlenül maradt.
16/32 anonim válasza:
mondom kutya az én 10 kilósom is ekkorát fektet
17/32 anonim válasza:
chupakabra!:D
szerintem nem macskaszar, ahhoz nagynak tűnik és a lábnyomok se macskától származnak sztem. bár nem látni, hogy mekkora, mert nincs mellette semmi amihez lehetne viszonyítani. de én is inkább kutyára tippelnék. vagy róka? az nem lehet?
18/32 A kérdező kommentje:
róka biztos nem, a kutya nem tud bejönni.
2010. febr. 2. 19:10
19/32 anonim válasza:
Nekem 6 macskám van, de egy sem szarik ekkorát. :O
20/32 anonim válasza:
A macska is tud nagyot szarni. De ez inkább emberszar, ha kutya nem tud bemenni. Valaki meg akar tréfálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!