Miért csinálják ezt?
Már sok embertől hallottam h amikor WC-re mennek, megy velük a cicájuk is. (az enyém is jön utánam)
Miért csinálják?
Hát, hogy pont a WC-re miét követ azt nem tudom... Az én cicám mindig mindenhová (!) követ engem :)
Iszonyat édes. Ölbe kuporodva nem sokáig marad, mert nagyon nagy a szőre és hamar melege lesz, de, ha leugrik az ölemből akkor is mindig 1 méteren belül marad XD
Biztosan azért csinálják, mert szeretnek és szeretetre vágynak. A maguk módján szerintem ezzel is s hűségüket mutatják ki.
ő nem tudjah ogy ott most mit csinálsz. leginkább hülyének néz, hogy kis fehér vackon kuporogsz percekig.
M?indenhova megy, igy ide is:)
értem :D
most is itt ül az ölemben ^.^
Az enyém is jön WC-re velem.
Sőt, belekuksol megnézni a végeredményt....
Amikor az almát rendezem és a kakiját szedem ki és húzom le a WC-n, azt is végignézi.
Azt nem tudom miért, de valamiért ez nagyon érdekli (mondjuk más is, a cicák elég kíváncsiak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!