Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltörtem a lábát? Ha igen mi...

Eltörtem a lábát? Ha igen mi a teendő?

Figyelt kérdés
Van két kinti cicánk, még félig meddig kölykök. Mikor reggel etetésnél behoztam a tálakat hogy tápot tegyek beléjük nem nyomtam le a kilincset, így az egyik a fejével belökte az ajtót és elindult befelé. Kisiccegtem és láttam hogy kihátrál majd meglöktem az ajtót hogy becsukódjon. Csakhogy a kicsim nem egy okos jószág és visszalépett az előszobába még mielőtt teljesen becsukódott volna az ajtó. Rettenetesen sírt és most sántikál. Az egyik hátsó lábáról van szó, látom hogy fáj neki. Eltörhetett? Mi a teendő? Nem tudom behozni, Anya nem engedi.

2014. dec. 13. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Vidd el orvoshoz!
2014. dec. 13. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:
4%

kölyökmacska kint decemberben?

miért nem kerestek nekik inkább gazdát az állatkínzás helyett?

2014. dec. 14. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:
na ezzel a kérdéssel kivívod most az állatvédők haragját arra készülj fel :DD látszik is hogy még nem bírta kegy normális választ adni jajj orvoshoz szaladj vele meg jajj kölyökmacska kinn decemberben, mert amúgy az őse mintha nem kint él volna, meg sok fajtársa na hagyjuk:D lényeg, lehet hogy eltörted neki ez pár nap múlva derül ki még akkor sem tudja használni, valószínűbb hogy csak megzúztad. ha nagyon gondoskodó lélek vagy elviheted orvoshoz, de igazából csak pénzkidobás, idővel úgyis összeforr neki
2014. dec. 15. 15:21
 4/5 anonim válasza:

#3 - Az utolsó mondatig tetszett a válaszod, de az orvosok sem véletlenül tanulnak évekig, hogy helyretegyenek egy-két dolgot az emberben. Lelkiismeretes orvos nem intéz el egy csonttörést majd összeforr felkiáltással. Az állat is csak élőlény, igen is, el kell látni. Amiatt senkinek sem lesz rossz, ha feleslegesen megy el a kérdező, de ha tényleg eltört akkor a cicának lesz rossz egész életében. A fájdalom mellett még majd sántít is, te sem szeretnél így élni.

Vidd állatorvoshoz!

2014. dec. 15. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére elég valószínűtlen hogy eltört, mivel tegnap már a fa tetején rohangált nagy vígan, de köszönöm a válaszokat, először nagyon megijedtem. A másodiknak üzenem hogy a majdnem kölyköt úgy kell érteni hogy idei cica, még nincs egy éves, januárban lesz ivartalanítva, ráadásul bejárásuk van a pincelejáró előtti szobába ahol működő radiátor üzemel és van párnázott kosaruk is ott. Ezelőtt több generáció macska nagy boldogan élt és nőtt fel nálunk, odakint. Szerintem jobb sorsuk van mintha ott hagytuk volna őket ahol egy hét múlva el akarták altatni. De ha gondolod temesd el magad az emberiség kínzása helyett...
2014. dec. 15. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!