Eltűnt a szoba cicánk, mi a teendő?
Sziasztok!
Előszó: Egy hete elköltözünk ide, ahonnan jelenleg is írok, egy új telepre, eddig bérházban laktunk, most viszont családi házban. A tegnapi nap eltűnt a macskánk éjjel, valószínűleg kiugrott egy nagyon kis résen, amin nem gondoltuk volna hogy ki tud.. Azt kell róla tudni, hogy nagyon de nagyon szoba cica volt ő mindig is, sosem engedtük ki őt az előző házunkból sem, azért keressük őt ennyire. Jelenleg, azaz körülbelül egy hete tüzel, tehát valószínűleg a meglógásának ez volt a nagyobb oka, bár az is benne lehet, hogy csak egyszerűen világot akar látni. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő? Azt tudom hogy a macskák visszajönnek a megszokott helyükre, de mivel csak egy hétig lakunk ezen az új helyen, nem tudom hogy ide visszafog-e.. Kérem valaki segítsen, hogy esetleg hogy járhatunk utána.. :'( Édesanyámmal már szétsírtuk magunkat, és nagyon aggódunk érte.. Körbe jártam már az utcákat, de semmi nyoma..
Én tudtam hogy rád írok
Te vagy a kiválasztott
Soha se tagad le
Hogy ki ír neked!
Mi kitettük a képét és telefonszám, hazavárjuk felirat.
3 nap múlva hívtak, hogy egy parkoló autó alatt van a cica és ott tartották, ameddig nem értünk le érte.
Jó esetben előkerül a macska, de sajnos arra is van esély, hogy nem.
A szökést kellett volna megakadályozni, szobacicának egy kertvárosi bolyongás nem életbiztosítás, ha nem tanulta meg milyen veszélyekkel találhatja szemben magát.
Főleg az autók és a kutyák jelentenek rá veszélyt.
Az is a lehetőségek között van, hogy valahol befogadták, jól érzi magát, s nem igyekszik haza, jelen esetben ráadásul kérdés, hogy tudja-e hol van a "haza"
Remélem sikerül megtalálni a cicust, s ha előkerül vigyázzatok rá, ne kóboroljon el ismét, a kutyák nem szeretnek portyázó macskákkal barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!