Kandúr cicámat ivartalaníttatni akarom. Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Altatják, fájni fog neki? Mennyi a gyógyulási idő?2010. febr. 1. 16:44
1/6 anonim válasza:
Altatják. Miután felébred kicsit kóvályogni fog a bódítástól, akkor előfordulhat, hogy hányni fog. Ezért nem szabad neki műtét előtti napon enni adni. Nagyon pici sebe lesz. Műtét napján vigyázni kell rá, de másnapra már túl lesz az egészen. Ne aggódj, minden ok lesz. Nálunk most volt a kis kandúr ivartalanítása, utána pedig a nőstény cicáé. A nőstényeké sokkal rázósabb, tovább tart a gyógyulásuk. Szóval sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Altatják, a mütét kb. 10-15 perc, utána egy ideig kicsit zavart lesz az altalás miatt föként, pár óra múlva viszont alig lehet észrevenni, hogy csináltak vele valamit. Egy-két napig érzékeny, ahol mütötték, de nem fáj neki nagyon.
Viszont ha rendbe jön, nem lesz annyira csavargós, más változás nem nagyon van. (Nekem 4 fiúcicám volt igy)
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, remélem tényleg nem lesz gond! :)
2010. febr. 1. 17:09
4/6 anonim válasza:
Az en cicamat par honapja ivartalanitottak. 5-re vittem a dokihoz, es 6 ra kellett erte mennem. Az egvilagon semmit sem lattam raja, csak kicsit tulsagosan is nyugodt volt. Otthon ittunk egy kis tejcsit, es nagyjabol minden a regi volt. Nyugi nagyon rutinszerüen mennek mar ezek a dolgok, es ugy , hogy a cicadnak a legkevesebb fajdalommal.
5/6 anonim válasza:
Természetesen altatni fogják. Mikor én ivartalaníttattam a cicánkat, akkor mikor kihozták a műtőből és hazavittük egy bő félóra múlva már lent evett(ekkorra teljesen magáthoz tért!). Semmi baja nem volt, nem fájt neki egyátalán...
6/6 anonim válasza:
Nekünk még annyit mondott a doki az előzőeken kívül, hogy betadine-nal naponta egyszer kicsit kenjük át szegénynek a zacsiját kb egy hétig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!