Hogy szoktassam le arról a macskámat, hogy ne jöjjön be, amikor wc-zek?
Hiába rakom ki, mivel klausztrofóbiás vagyok, ezért csak behajtom az ajtót, de kinyitja...
Ha más ember wc-zik nálunk, gyorsan belopózik, észrevétlenül..
Ha bent van, folyton bámul.. Nagyon idegesítő :(
21:22 , nagyon édesek lehetnek, ahogy elképzelem őket!:)
22:39, az enyém is pont ezt csinálta (amíg az alom a wc szomszédságában volt), menetrend szerűen követett és mindig fontos volt neki, hogy együtt "lépjünk akcióba". Még az új lakásban is keresi a régi helyét a klotyó mellett, pedig már tök máshol van:)
Ööö... ha még olvasod a topikot, kedves kérdező, akkor elmondom, hogy érdemes arra figyelni, nem szomjas-e a cica. A macskák megérzik a vizet (a fürdő/wc vizes helyiség), meg hallják a csobogását is, ezért kíváncsiak.
Persze nem állítom, mert velem is megesett már, hogy kíváncsiskodott :) de sokszor volt, hogy vizet akart inni.
Üdv
ó az én cicám is ilyen:)
ha wc-zek bejön és néz, ha pedig fürdünk, már ha engedem a vizet, akkor rohan a fürdőbe, felül a mosógépre és addig ott ül, amíg nem végzek. sőt egyszer be is ugrott hozzám!!! de kiraktam gyorsan nem lett olyan vizes szerencsére.
a párom is már megszokta, eleinte zavarta, de most már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!