Hogy szoktassam le arról a macskámat, hogy ne jöjjön be, amikor wc-zek?
Hiába rakom ki, mivel klausztrofóbiás vagyok, ezért csak behajtom az ajtót, de kinyitja...
Ha más ember wc-zik nálunk, gyorsan belopózik, észrevétlenül..
Ha bent van, folyton bámul.. Nagyon idegesítő :(
aha, erre nem gondoltam, nekem befelé nyílik. :)
de így talán még egyszerűbb: köss a kilincsre egy spárgát, vagy színes szalagot és fogd szépen, kiközben pisilsz. :) ha végeztél, a cica még játszani is tud vele. :)
Nahát...! Azt hittem, csak az enyém ilyen... :-DDD
Az enyém is benyarvogja magát hozzám, felmászik a wc melletti betétes-vattás kispolcra és szó szerint belebámul onnan a s.ggembe! Nagyon jót röhögtem, amikor egyszer már csak azt éreztem, hogy valami szőrös simogatja a s.ggem :-))) Úgy vettem el onnan. Ha más nem, akkor a konvektorra megy és mélyen a szemembe néz. Ha kizárom, akkor az ajtó előtt gubbaszt és ott vár meg. Ha lehúzom a wc-t, akkor kis híján beleugrik, annyira tetszik neki a lemenő víz. Szerintem fél, hogy lehúzom magam a wc-n és szigorúan felügyel rám :-)))
24/L
ez aranyos :DD
szerintem zárd be valahová a macskát miközben vécézel, ha meg nagyon sietős, egyszer egyszer úgyis kibírod :)
Mi együtt meditálunk a wc-n XD
A spárgás módszer nyerő
Az én egyik cicámra akkor jön rá a dorombolás. Nyolcasban járkál a lábamhoz dörgölőzve, bújcsizva.
A fürdést is mindig végigülik. Engem nem zavarnak különösebben... :) A páromat annál inkább. Ő kizárja őket. Ha ki vannak zárva, akkor ott ülnek megbabonázva a fürdőszoba előtt és szuggerálják az ajtót. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!