Miért nem eszik a 6 hónapos cicám?
Figyelt kérdés
Eddig mindig evett tele volt a pocakja majdnem szétdurrant! De most a hétvégén még én nem voltam itthon csak a szüleim , nem evett! Volt a táljában száraztáp , Brassói de semmi nem fogyott el! Most ahogy hazajöttem se evett belőle! (Eddig ezeket mindig megette) Most adtam neki májkrémet (tudom hogy nem lehet de csak ezt ette meg!)Mi baja lehet??2010. jan. 31. 15:42
1/4 anonim válasza:
Ha ma sem eszik semmit és a dolgát sem végzi el, vidd orvoshoz holnap azonnal!
2/4 A kérdező kommentje:
Végzi a dolgát és ma már evett májkrémet! Csak azt ette meg!
2010. jan. 31. 16:02
3/4 anonim válasza:
Több, mit valószínű, hogy most váltja a fogait. A májkrém jó ötlet, adj neki puha, pépes kaját, és sok folyadékot. Mikor a macskám fogzott, két napig nem evet, de utána gondolom annyira éhes volt, hogy nekiállt.
Ha nem eszik még 1-2 napig, vidd el az orvoshoz. Ha a májkrémből evett, akkora étvágy van, csak valószínűleg fáj neki, ahogy váltja a fogait.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen már adtam neki és megette mindet!
2010. jan. 31. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!