Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Norvég erdei cica és szibériai...

Norvég erdei cica és szibériai vásárlásán gondolkodom allergia miatt?

Figyelt kérdés

Nyár végén kijött az allergiám. Eddig semmi nem volt pedig. Régóta terveztem már cicát, most jutottam el ide. Ragdoll-t,burmait szerettem volna,de ez módosította a történetet. Norvég cicát alig találtam, áráról fogalmam sincs. Szibériai is ritka. Esetleg van valaki aki tenyészt vagy esetleg tud ebben segíteni? Vagy allergiára megoldások?

22F

2014. nov. 26. 23:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Már biztos nem aktuális, a dátum miatt, de ha valaki még keres szibi cicát: Mo-on ismerősöm vett tenyésztőtől, törzskönyvvel, a cica beteg volt. Én is keresek,de ... a Googlen kell keresni "sibirische katze" ezek német cicák, oda kell érte menni, viszont az áruk: 300-400 euró keverék, nagyon szépek, 1000euró fajtatiszta szibi cica, minden papirozva van, egészséges, a lengyeleknél is vannak nagyon szépek. Én gyüjtök, ismerősök akik Németben dolgoznak, esetleg el is tudják hozni a cicót.
júl. 28. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!