Honnan tudnék beszerezni szibériai macskát?
Így hirtelen ezt találtam (tagja a MME-nek, a TICA-nak, illetve első ránézésre rendben vannak a cicái -igaz a honlap hagy kívánnivalót maga után de láttam már az ellenkezőjét fájdalmasan sokszor, a honlap gyönyörű, a macskák meg a saját híg kakijukban élnek szóval ne ez alapján ítéld meg) Honlapról sajnos nem derült ki hogy helyileg hol van, de kérdezd meg ;
A másik tenyészet (szintén TICA és még 3 másik egyesület tagja), ez Piliscsabán van, a cicák szépek;
Illetve a harmadik ez, úgy látom ők a point típusú színváltozatra mennek rá, cicusok szépek, az eladási feltételek korrektek, ez Veresegyházon van;
Annyit azért elmondanék hogy hipoallergén macska nem létezik, szóval hogyha ezt akarják neked bemesélni akkor fordulj sarkon. Igen, vannak olyan macskafajták melyeknek a nyálában kevesebb az allergiáért felelős fehérje, viszont a szó szoros értelmében hipoallergén mint olyan, nincs.
U.i.: örülök hogy tenyésztőtől szeretnél majd vásárolni :)
Szia!
Nekem tőlük van a cicám. [link]
Nagyon kedves, megértő és tapasztalt a tenyésztő. 2,5 éves a cicám és még mindig tartjuk a kapcsolatot és bármiben lehet kérni a segítségét. Lassan megszületik náluk a következő alom. Ajánlom őket, ha igazán jó cicát szeretnél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!