Ha a házimacskák 100 kg felettire nőnének kellene-e tartani tőlük? Megtámadnák-e az embereket?
Egy házi macska 100kg-al, megmozdulni nem tudna, szóval nem, nem kéne, esetleg attól, hogy ráfolyik a lábadra..
Azzal a kis testtel, 100kg...
a kutyák is megtámadnák az embert ha sokkal nagyobbra nőnének... de nem nőnek szóval fölösleges ezen gondolkodni hogy mi lenne
amúgy a kutyák és macskák egyformán szeretik a gazdájukat
"Azzal a kis testtel" :)
De akkor pontosítoanék egy kicsit: mondjuk olyan gepárd méretre gondoltam. Szerintem a kutyák azért mások. Az én kutyám pl.erősebb mint én és mégis elfogadja az alárendelt viszonyt. Eszébe sem jutna megtámadni. A kajáért morog és odakap de szinte csak nyalja a kezem. Pedig ha komolyan nekem jönne nem sok esélyem lenne és szerintem ezt ő is tudja. Tehát a macskák is "barátságosak" maradnának vagy ahogy az első hozzászóló írta egyből zsákmányként tekintene ránk. Érzelmileg fejlett-e ennyire egy macska vagy felül kerekedne benne az ösztön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!