Ivartalanított 6 éves lány macska eltévedhet?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 05:57
1/10 A kérdező kommentje:
5 hete költöztünk át a kertes házból egy lakásba, de itt is van udvar... 4 hétig nem engedtük ki, majd naponta többször pár percekre. Ez a hely 2 kilométerrel van odébb mint ahol lakott 6 évig, éjjelre kint maradt hajnalra pedig eltünt, hiába hivogatom nem jön. Mi történhetett es hol keressem??
2014. nov. 23. 06:01
4/10 A kérdező kommentje:
Most maradt kint először egész éjjelre, 6 hétig bent volt 5. héttől pedig naponta tobbszor par percre...
2014. nov. 23. 06:37
5/10 anonim válasza:
Mivel a macska elég idős,így képtelen eltévedni,függetlenül attól,hogy ivartalanított vagy sem.
A költözés eléggé megviseli az állatokat,így valószínű hogy a régi lakóhely környékén mászkál valahol.Tápos zacskó zörgetésével,tálkájának ütögetésével vagy a jól bevált cicc-cicc csalogatással könnyedén előcsalható.Próbáld meg úgy visszavinni,hogy ne lássa,merre mentek!
6/10 A kérdező kommentje:
A régi helyen többször előfordult, hogy nem jott haza 1-2 napig, majd előkerült a szomszéd telekről... Nagy vadász volt, rengeteg egeret hordott haza. Lassan egy napja nincs, előfordulhat hogy egy alig ismert udvarról végleg eltünik? A környéken sok a kutya is...:( Viszont nem egy csavargos tipus, ivartalanított nyugodt macska...
2014. nov. 23. 15:03
7/10 anonim válasza:
szia! 3 éves kan macskánk van kinti macska egyszer csak eltünt 1 honapra teljesen felmontuk rola hogy haza jön az csoda történ és amikor kinyitotam az ajtot ak ot ált szeb volt mint valah és azota nem koborolt el! remélem sokat segitetem
8/10 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy megölte vmelyik kutya az éjjel vagy a szomszéd tyùktartós neni mérget tett ki...:(
2014. nov. 23. 18:59
9/10 A kérdező kommentje:
Körbejártuk a szomszedokat szinte mindenhol kutyak vannak, sehol egy macska... Szerintetek mennyi esely van arra hogy még él es visszajön?
2014. nov. 23. 20:06
10/10 A kérdező kommentje:
Hajnalban kinéztem és beszaladt a macskám nagyon boldog vagyok...!!
2014. nov. 24. 05:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!