Mi legyen a kiscicám neve?
Figyelt kérdés
Fehér, kisleány. Tegnap találtam az utcán.
Két hete találtam ugyanott egy kis fekete kandúrt, ő Swarci nevet kapta mert nem volt még Swarci nevű cicám..
A nevek terén Selymeske vagy Celestis neven agyalok..
Itt egy kép:
Igen, Lukrécia és Szerényke :D
2014. aug. 9. 08:59
1/6 anonim válasza:
Ugyan nem volt opció, de nekem a kép alapján rögtön a Kobak név jutott eszembe a kis foltja miatt. :)
3/6 anonim válasza:
Hát tudom, ezzel nem segítek sokat, de szerintem akkor lesz jó neve, ha Te találod ki neki. Én az állataimnak valódi keresztnevet adok, rendszerint angolt. Mindig valahogy eszembe jut egy és úgy nevezem el az adott állatot. Róla a Lucy ( Lüszi ) név jutott eszembe.
4/6 anonim válasza:
Szeréna szerintem szép név lenne és mégse Frakkból van :D Vagy Vanilla az anyakönyvezhető magyar női név, ha nem tetszik akkor simán Vanília :)
5/6 anonim válasza:
Apukam egxszer mondta hogx a legjobban akkor hallgatnak az allatok a szevukre ha pl igy lehet szet valasztani hogy mo-tor
De szerintem a Kobak jo nev lenne de lehetne peldaul a Nelli,Odett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!