Quasar07 kérdése:
Hogyan csalogathatnám haza? Segíts kérlek!
Figyelt kérdés
Több mint három hete eltűntek a macskáim. Először a féléves kan, rá 3 nappal a két éves anya macska is. Azóta kétszer láttam a kicsit, egyszer az utcánkban , másszor pedig a kertünkben, de nem tudtam megfogni. Szerintetek miért mentek el? Jó soruk volt, szerettük őket, és sokáig kerestük is őket, de már feladtuk, viszont most láttam és szerintem visszacsalogathatjuk őket. Mivel érjem el, hogy visszajöjjenek? Esetleg valaki szándékosan lopta el, vagy befogadta?2014. nov. 20. 19:36
1/2 anonim válasza:
van gyereked? lehet bántotta őket
2/2 anonim válasza:
Az én kinti cicam mikor eltűnt sajnos elütötte egy barom az utcánkban nem tudtuk megmenteni ez a baj a kintiekkel. Ha kajára nem jön akkor keressétek kérdezősködjetekhátha! Sok sikert remélem hazakerul p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!