Szerintetek ez már beteges?
én is ennyire szeretem a macskákat, jó látni hogy mások is szeretik őket :)
amúgy az nem beteges ha szereted az állatokat
Borzalmas lehetett, hogy az a rohadt dög megölte a cicádat, teljesen megértelek, nekem is ölték már meg cicámat kutyák, azóta nem szeretem a kutyákat, mert gyilkos a legtöbbje és sok gazda direkt ilyenre neveli őket. Pedig gyerekkoromban szerettem minden állatot, de aztán jött a sok rossz tapasztalat.
És igen, én is szeretném megmenteni az összes cicát és boldog életet biztosítani nekik és az lenne a jó, ha minden ember így gondolkodna, mert akkor nem lennének gonosz állatkínzók és nem tartanának egy csomóan vérszomjas kutyákat hogy azzal szórakozzanak, hogy védtelen állatokat gyilkoltassanak le velük.
És igen, mi is el szoktuk temetni a gyerekeimmel az egereket amiket a cicák valamiért nem esznek meg és sajnáljuk is őket, mert úgy gondoljuk, hogy minden élőlénynek joga van az életéhez, csak sajnos az egér zsákmányállata a macskának, a kutya viszont élvezetből öli a macskákat mert sosem eszi meg. És sajnos a kutyások nagy része gyűlöli és bántja a cicákat, nem értem miért van ez, állatbarátnak mondják magukat mert van kutyájuk, de mégsem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!