Normális az, aki a hátára tetováltatja a döglött macskája képét? Nem beteges?
Hát, szerintem nem ilyen egyszerű ez a kérdés.
Én egy macskához soha nem tudnék ennyire ragaszkodni, de van egy kutyusom 7éves, 7éve nevelem, és én már elgondolkodtam rajta hogy ha "elmegy", akkor magamra varratom (remélem ez minél később fog megtörténni)
Egyes emberek ezzel fejezik ki az irántuk érzett szeretetet, és valakit megnyugtat...
Nem gondolnám hogy ez betegség.
Ez természetes !
Nekem 3 tattoom van és abból az egyik a lovam , akit sajnos el kellett altatnunk mert már nagyon beteg volt , nem tudtam feldolgozni , így magamra varrattam , és nem bántam meg mert így örökké velem lesz.
Ez nem beteges, sokan tetováltatnak magukra ilyen célból , sztem az beteges amikor valaki nevet tetováltat magára- Pl: I Love You Ibolya , aztán szétmennek és örökre ott nézegeti magán a kedves Ibolya nevét.
Ez egy példa volt , de az a beteges nem amit te leírtál.
Egy döglött állatot tényleg nem normális felvarratni.
Viszont egy szeretett lényt, egy barátot egy társat, igenis normális, sőt szép dolog.
persze hogy normális!miért lenne beteges??
szerette azt a macskát!mások pl a gyerekeik képét tetováltatják megukra!az normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!