Akik a vízipisztolyt javasolják macskanevelésre, próbálták már?
Én is olvastam anno a vízipisztolyos módszert, de annak híján egy fél literes üvegre csavartam egy szórófejet.
CSak mondjuk nem bújok el vele, tudja, hogy tőlem jön a bünti.
Amint kezembe veszem rohan. Ha nagyon rosszat csinált, akkor én is utána, sprickelve :-)
Nálunk bevált.
Az én cicám nagyon szereti a zuhanyrózsából lágyan rászitáló langyosvizet, szívesen ücsörög egy tál langyos vízben, elnyúlva fekszik a vizes mosdóban és a radiátoron száradó nedves zoknikon, és a vécépárkányon ücsörögve vadászik a kis mancsával a "lent" látható vízre, szóval kifejezetten baráti viszonyban van a vízzel.
Viszont amikor a zuhanyzásban zavar, csurig nyitom a csapot, és odafröccsentek neki a zuihannyal célirányosan maximális nyomással.
Na, az nagyon bejött.
Szerintem a nagy mennyiségű vízzel való hirtelen érintkezés, pl. zuhanyrózsa vagy slag bejönnek macskariogatás céljára, de a vizipisztolyból jövő, cérnavékony kis sugártól igazán nem várhatunk nagy eredményt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!