Olyan ideges vagyok a kis macskára, hogy remegek már?
köszönöm a válaszod :)
(és fogadni merek ez sem volt elég nyugodt, haha:D)
:) itt már mondhatok akármit, senki nek nem lesz jó.
A cica jól van, boldog ahogy elnézem, nagyon vicces, mindig ott kell lennie ahol nekem, (ha wc-zek akkor is, mert sírni kezd :D)
A kedvenc játéka egy műanyag rózsa fej, azzal órákon át eltud játszani, és viszi ide oda a szájában, olyan édes, és nagyon sokat bújik, rendszeresen kapom a cica puszikat, és legtöbbször rajtam alszik el.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, és ezennel téma lezárva.
üdv. IdegbajosAnita :D
Szia, amikor az én macskám idóta volt és bántotta a kezemet egyszerűen nem törődtam vele, kizártam a konyhába és magára hagytam kb.10-20 percre, amikor megint normálisan viselkedett akkor beengedtem. 1 hétig tartott mire rájött hogy ha karmol akkor ki van zárva, Azóta normális és csak akkor karmol ha nagyon beizgul.
A kezedet sose használd játéknak! én lézer pointerrel szoktatm futtatni meg cipőfűzőre köttöttem fel minden vackot és azzal elvan. Meg van egy zoknigmbóc amit szeret dobálni. De nem elég hogy csak odalököd neki, egy kicsit mozgasd is őket mert hamar megunja. Szal szerintem zárd ki egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!