Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Csak az én macskám ilyen gyagya?

Csak az én macskám ilyen gyagya?

Figyelt kérdés

Már lassan 2 éve van nálunk a macsek de nemhogy a nevére nem hallgat , hanem reggelente nyávog a kajáért , és mikor lerakom elé nem veszi észre,és még mindíg rámnéz és szökik be a konyhába kunyizni.

Ez az első macskám ugyhogy lehet h valami rosszul csinálok.

Várom a válaszokat.

2010. jan. 27. 15:38
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Nem lehet hogy rosszul lát? Nekem volt egy macskám, csórim a betegsége végén már nem látott, és oda kellett tenni elé az eledelt, mert nem látta. Így kitudta szaglálni.
2010. jan. 27. 15:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémek is ilyenek. De csak megjátsszák magukat h velük törődjünk. Kis sunyik :D
2010. jan. 27. 15:46
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
A macskák sem a látásukra, hanem a szaglásukra hagyatkoznak inkább. Szóval mind1 h látik-e vagy sem, de érezniük kell a szagát
2010. jan. 27. 15:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a nevére nem hallgat, nem baj. Nálunk sem hallgatnak a nevükre, csak azt tudják, hogy általában a "cicc-cicc" és bármilyen "edény" együtt kajaosztást jelent. Próbáld meg mindig ugyanúgy ugyanazt mondani, amikor eteted, hátha... bár a macskák öntörvényűek. :)

Egyébként nincs semmi gond. Ahogy már írta valaki, a szaglás számít igazán. Dugd az orrához, máris érteni fogja, hogy merre menjen.

Az is lehet, annyira izgul, hogy nem figyel jobban. Vagy... nem azért nyávog, mert éhes, hanem bekéredzkezik. Utóbbi elég gyakori, ej. :D

2010. jan. 27. 15:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy gyagya, vagy nagyon okos! Érti csak nem akarja, hogy tudd, még visszaélnél vele:) A kajánál meg nem lehet, hogy az asztalnál akar ő is enni?:))
2010. jan. 27. 15:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán más kaját vár, mint amit elé teszel. Legalábbis az enyém ezért szokta csinálni. De olyan is volt, hogy a konyhában vacsiztunk és a cicának a szokásos helyére, az előszobába tettem a tálját a kedvenc kajájával. Mintha észre sem vette volna, jött vissza a konyhába, pedig meg is mutattam neki. Rájöttünk, hogy velünk akart enni, mert mikor az övét is visszahoztam a konyhába, mindjárt nekilátott.
2010. jan. 27. 16:02
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Ami a káját illeti elég válogatós ,de főzünk neki és azt szereti, és álltalában a kutya kajáját szokta eszegetni miután megette a saját adagját...

Így mostmár megnyugodtam h nincs baj:D , csak kutyához képest elég butának tűnik :)

2010. jan. 27. 19:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

:)

Az én cicám még prüttyögni is szokott,ha megérzi a kaja szagot,de már akkor is,ha észreveszi,hogy a tálkáját felemelem :D

2010. jan. 28. 01:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém meg ha érzi hogy kaját fogok neki adni, akkor követ, dorombol, majd rálépek. Aztán mikor megkapja, egy ideig csak néz rám míg ki nem megyek az előszobából. Aztán eszik egy picit, majd visszanéz a szobába. Olyankor mondom neki hogy egyen nyugodtan (ha épp ott vagyok mutatom is), akkor nyávog egyet, visszamegy és befejezi :D
2010. jan. 28. 13:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak simán örül Neked. Biztos éhes, de örömében nem lát. :)
2010. jan. 28. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!