Tejen kívül szinte semmit nem eszik meg a cicám. Normális ez?
Nem. A tehéntejet ugyanis a macskák nem tudják megemészteni, hasmenést okoz náluk.
ne adj neki tejet. Pár nap múlva kellően éhes lesz ahhoz, hogy megegyen bármit, pl normál macskakaját.
a legtöbb cica tényleg érzékeny a laktózra, esetleg vegyél neki whiskasos cica tejet. de a tejben nincs elég tápanyag, amire szüksége van.
nehogy kiéheztesd szegényt! Inkább fokozatosan próbáld rászoktatni a rendes kajára.
Nem minden macska érzékeny a tejre.
Vegyél csirkemájat, mondjuk 10 dk-t (kb. annyiba kerül, mint a táp) Azt kisütöd és azt megeszik...ööö ...reményeim szerint.Ha biztosan tudod, hogy nincs szervi baja, nem beteg akkor nem tudsz mást tenni, mint próbálkozol mindenfélével.
remélem nem a bélszín lesz a kedvence
Ahhoz képest elég válogatós. :-)
Nekem menhelyi kutyával van hasonló tapasztalatom Elébe teszem a konzervet (nem a legolsóbbat ám), és még két nap múlva is ott büdösödik, ő meg csak a vacak száraztápot meg a jutalomfalatot enné. No, két napig nem adok neki száraztápot. A harmadik napon olyan szépen megette a konzervet, mint a kisangyal.
ez tipikus
nekem is van egy macskám
elvan kényeztetve mármint az enyém
probáld meg a legdrágább cicakaját
ha nemeszi meg ugy akkor
rakd bele tejbe gusztustalanul fog kinézni de nálam
eddig mindig bevált :D
és sztem ne éhesztesd
csak azért mert csak tejet iszik/eszik :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!