Mit csináljak hogy apukám megengedje hogy lehessen egy cicám?
Már régóta szeretnék egy sziámi cicát! És anyukám megengedte de apukám nem! Már elmondtam neki hogy gondoskodni fogok róla, és kb. 6 éve erre gyűjtöm a zsebpénzemet hogy gondoskodni tudják a cicámról! Már anyukámat is megkértem hogy beszéljen vele de nem, elolvastam MINDEN sziámi cicákról szóló weboldalt, néhány könyvet szóval már nagyon sokmindent tudok róluk! De nem! Mindig jó vagyok, jól viselkedek, nem beszélek vissza és nem! Már ígértem fűt-fát! De NEM!
Kérlek segítsetek! Nagyon szeretnék egy cicát!
Apukád úgy gondolja, hogy nem tudnád felelősségteljesen nevelni a macskát. Szép dolog egy cica, de sok tennivaló van körülötte (alom takarítása, etetés, oltásokra el kell vinni).
Nem lebeszélni akarlak, ne értsd félre. Csak azt próbálom mondani, hogy hogy ha esetleg te megunnád a cicust, akkor szüleidnek kéne gondoskodnia róla, és valószínű ezért nem engedik meg (apukád legalábbis).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!