Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak hogy apukám...

Mit csináljak hogy apukám megengedje hogy lehessen egy cicám?

Figyelt kérdés

Már régóta szeretnék egy sziámi cicát! És anyukám megengedte de apukám nem! Már elmondtam neki hogy gondoskodni fogok róla, és kb. 6 éve erre gyűjtöm a zsebpénzemet hogy gondoskodni tudják a cicámról! Már anyukámat is megkértem hogy beszéljen vele de nem, elolvastam MINDEN sziámi cicákról szóló weboldalt, néhány könyvet szóval már nagyon sokmindent tudok róluk! De nem! Mindig jó vagyok, jól viselkedek, nem beszélek vissza és nem! Már ígértem fűt-fát! De NEM!

Kérlek segítsetek! Nagyon szeretnék egy cicát!

2014. okt. 25. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Apukád úgy gondolja, hogy nem tudnád felelősségteljesen nevelni a macskát. Szép dolog egy cica, de sok tennivaló van körülötte (alom takarítása, etetés, oltásokra el kell vinni).

Nem lebeszélni akarlak, ne értsd félre. Csak azt próbálom mondani, hogy hogy ha esetleg te megunnád a cicust, akkor szüleidnek kéne gondoskodnia róla, és valószínű ezért nem engedik meg (apukád legalábbis).

2014. okt. 25. 18:49
 2/2 KGabi0000 ***** válasza:
48%
Szerintem ha néznél valami sziámihoz hasonló cicát egy menhelyen(persze csak akkor ha nem fontos hogy fajtatiszta legyen),neked nagyon megtetszene,de hamarosan elaltatnák vagy nagyon szomorú lenne a menhelyen,akkor talán megenyhül apukád szive.Sajnos más módszert nem nagyon tudok,mivel nincsenek fajtatiszta állataim,mindet találtuk vagy befogadtuk.
2014. okt. 25. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!