Hogyan lehet a macskákat rászoktatni, hogy a WC-be végezze a "dolgát"?
A macska WC-re gondolsz, nem?
Én úgy szoktattam rá, hogy mikor láttam, hogy éppen máshová készül végezni a dolgát, gyorsan ráraktam a macska WC-re. Ha jól emlékszem, így volt.
vannak macskák, akik a rendes WC-b csinálnak, szerintem erre gondolt a kérdező :)
ez engem is érdekelne, bár nálunk nincs nyitva hagyva a WC, úgyhogy bajos lenne :)
wc-csésze:)?
Én is azt szerettem volna, de miután folyamatosan belenyúlt, hogy bekaparja, ejtettük az ötletet... Biztos nincs más megoldás?
Rendes vécébe soha nem fogja elvégezni, ne is álmodj róla. Nem tudom, ki lehet olyan tájélkozatlan macskaügyben a csaléádban, aki ilyesmit vár el egy macskától, de ennyi erővel azt is elvárhatná, hogy megtanuljon angolul énekelni. :-(
A macska szereti elásni a piszkát. Ezuért biztosítani kell a számára egy megfelelően magas - de nem túlságosan magas - falú dobozt, megtöltve macskaalommal. Ezt nagy örömmel fogja használni, mert el tudja ásni benne a végterméket, és még véletlenül sem fog a szőnyegre csinálni.
Azt a családtagot meg, aki azt az őrültséget kitalálta a vécécsészével, hát... Magyarázd el neki, hogy legyen több esze. Egy macska az macska, és úgy is fog viselkedni, nem lehet elvárni tőle, hogy ember módjára viselkedjék.
jah, mint a Malőr, a Meet the Parents-ben :))
az cukker volt.
szerintem meg lehet próbálni, bár azt ne várd el, h utána le is húzza :p
Fúú, most elképzeltem, hogy megcsúszik és beveri a fejét:((((...
De milyen érdeklődéssel nézte, mit babrál a gazdi:DD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!