Miért izul rá a macskám a kezemre?
Figyelt kérdés
enyire kanos lehet?minden ese meg akarja kufircolni a kezem de már adtam 1 macit neki!öszetdnám pározatni valamilyen szuka cicával attol függelen hogy nem tüzel?2010. jan. 22. 12:53
2/20 anonim válasza:
hát engedd ki, hadd menjen csajozni :D
3/20 A kérdező kommentje:
hogy mi??adtam neki macit azt tömködi
2010. jan. 22. 13:01
5/20 anonim válasza:
Nekem volt egy macskám kb. 10 évig! Minden este, mikor lefeküdtem, a fotelban ülve nézett, (várta, hogy elaludjak). Gyakran arra ébredtem, hogy a karomat tossza! Aztán anyám kiheréltette.
6/20 A kérdező kommentje:
nem lehet mert pittul-aink vannk az udvarban!szét szednék!
2010. jan. 22. 13:04
7/20 anonim válasza:
Nekem a kutyám csinált ilyet, valósággal felpofoztam, aztán ha elkezdte volna, már csak annyit mondtam neki. Tudod!!!! És nem mert utána próbálkozni sem.
9/20 anonim válasza:
Heréltesd ki. Attól, hogy szerzel neki egy csajt és azt megdughatja nem fog elmúlni. Rendszeresen fogja kefélni a kezedet. És akkor még örülhetsz, hogy csak ennyiből tűnik fel a bagzás és nem hugyozza tele a lakást mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!