Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ivartalanítás utáni lábadozás...

Ivartalanítás utáni lábadozás cicáknál? Gallérral vagy nélküle? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!

Figyelt kérdés
Ma ivartalanították a nőstény cicámat, utálja a gallért, egyszer már le is szedte magáról. Még fel sem ébredt teljesen...
2010. jan. 21. 21:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én 4,5 hós kislány cicákat ivartalaníttattam novemberben, egyszerre 2-t. Felszívódós varrat, 1-1,5 cm-s heggel. Nem volt gallér. Reggel elvittem őket 8-ra, este 5-kor mentem értük, itthon az egyik még dülöngélt, a másik nem annyira már, enni nem nagyon akartak aznap (nem is volt szabad nekik adni sokat), de másnap már ettek rendesen, harmadnap el is felejtettük az egészet! :D Néha mosakodás közben nyalogatták a sebet.

A fentiekből azt szűrtem le, hogy felszívódósnál nem kell gallér, nem felszívódósnál meg ajánlott :D

2010. jan. 22. 19:01
 22/27 A kérdező kommentje:
Na fejlemények: megetettem a cicámat, addig levettem neki a gallért. Rögtön elkezdett mosakodni, aztán már el is kezdte tépni a varratot...Rögtön odatoltam a kajához, megette aztán visszaraktam a gallért:( Az a baj hogy gallérral annyira nem akar enni, úgyhogy egyelőre azt fogom csinálni hogy kajaidőre veszem csak le. Mit gondoltok?
2010. jan. 22. 19:36
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem jól csinálod így! Esetleg, ha már annyira jól van, hogy van kedve egy kicsit játszani, persze csak óvatosan, akkor megpróbálhatod kis időközökre levenni a gallért, és addig lekötni a figyelmét valami érdekes játékkal.
2010. jan. 23. 14:57
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, kipróbálom majd! Ma már teljesen önmaga volt a drága, csak a gallér miatt csinál furcsaságokat:P
2010. jan. 24. 00:15
 25/27 anonim ***** válasza:
amikor a kutyám kihoztuk a menhelyről, akkor ivartalanították, neki nem kellett gallér. és a varrás is felszívódós volt, tehát juh bőrből, vagy valami hasonló, amit nem kell kiszedni, hanem beleolvad a bőrébe. mikor nyalogatni, v rágni akarta, csak lefoglaltuk, pl. hasvakarás. stb...
2010. jan. 25. 03:14
 26/27 anonim ***** válasza:
Az enyém ugyan ezt csinálta, mintmár írtam egyszer, tépte a varatot.Tehát jól csinálod, olyankor mikor ott vagy vele, játszol, eszik, mikor figyelni tudsz rá, vedd le róla, mikor alszol, vagy elmész otthonról rakd fel neki.Meglásd hamar rendbe jön, nemsoká varatszedés :)
2010. jan. 25. 08:26
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2010. jan. 27. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!