Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Birni fogja az új macska kb.8...

Birni fogja az új macska kb.8 órán át egyedül?

Figyelt kérdés
Ma reggel fél 8-kor kaptam egy kb. 8 hónapos macskát. Mennem kell délutánra dolgozni.Hogy fogja viselni azt az időt, míg távol vagyok? Szobában van a macska, kaját, piát, almot tettem már ki.
2010. jan. 21. 08:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

09:00-ás vagyok. Az enyém kb. négy hónapos volt, mikor ide jött. Kóbor cica volt, karmolással a fejecskéjén, soványan, minden ami kell. Nem értem, miért mondják, hogy a macskáknak nincsenek érzéseik, ez a cica első látásra belém esett, szerencsére én is viszont. :) Olyan kis tündér volt, ahogy követett. És valahogy elsőre bízott bennem, mikor hazahoztam, már azonnal otthonosan érezte magát, körbeszaglászott, jött dorombolni, evett aztán lefeküdt aludni. :D

Csak az volt vicces, hogy még hetekig kukázott. Nem ette meg a macskakaját, hanem folyton belemászott a kukába és onnan ette meg a maradékokat, szóval hogyha a tiéd is ilyen kis szocializálatlan, akkor erre figyelj. :D

Ez egy kicsit OFF volt, de muszáj volt leírnom... :) Hogy került hozzád amúgy?

2010. jan. 21. 10:00
 22/29 A kérdező kommentje:

Utolsó viedóhoz: van benne igazság. :)

Utolsónak: állatorvosi rendelőben egy aszisztens nő "gyűjti" a kóbor, kidobott macskákat. Ivartalaníttatja őket, majd gazdát keres nekik. Az enyém állítólag már a gyepmesternél volt kutyák között, a halál elöl mentették meg úgy, hogy a kerítésen kellett bemászni érte.

2010. jan. 21. 10:08
 23/29 anonim ***** válasza:

9,56 nekem tanulságos volt:-))

Hát szívinfarktust nem kapnak az biztos:-))

2010. jan. 21. 10:12
 24/29 anonim ***** válasza:

Szia! a cicusod ismerkedni fog a berendezéssel.a mi kiscicánkat is egyedül kellett hagyni ,mert másnap mennünk kellett dolgozni.2*100 négyzetmétert barangolt

be a nap folyamán.onnan tudtuk,hogy az egész ház tele volt apró cicalábnyomokkal.koromfekete a drágám, de neki

hamuszürkeség jobban tetszett, bemászott a kandallóba és

onnan hordta szét a hamut.aztán mikor látta begyújtva

nagyon megijedt és szt hiszem megértette, hogy oda nem mehet.Szóval a tied sem fog unatkozni az biztos.

egyébként nagyon szép tőled, hogy befogadtál egy cicát.

2010. jan. 21. 14:14
 25/29 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem lesz semmi baja!
2010. jan. 21. 18:16
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem jól fogja bírni! Csak rakj ki neki labdát amivel eltud lenni (vagy valami kereket)
2010. jan. 21. 18:23
 27/29 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor mindig úgy meghatódok, hogy anyám miket átélnek ezek, hányódnak össze-vissza és mégis mennyire tudnak még bízni. nekem is van sintértelepi lelencem. Megunták.
2010. jan. 21. 23:58
 28/29 anonim ***** válasza:

kérdező: na mi volt? Olyan kíváncsi vagyok

(tudom...tudom, nem szabad visszakérdezni, meg kérdést feltenni válasz helyett)

2010. jan. 22. 08:44
 29/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Mielőtt elindultam volna, a macskaalom elé döglött le. Biztos vagyok benne, hogy aludt jó pár órát. Kakilt is. :) Mikor megjöttem, kinyitottam az ajtót, mielőtt bementem volna, közben levettem a cipőmet. Amikor beléptem a szobába, már fetrengett, dorombolt, várta a simogatást. Egy munkatársam is jött velem, este iszogattunk, beszélgettünk, mert most ráért feljönni hozzám. Miközben beszélgettünk, macskát dögönyöztem. Éjjel a fotelba feküdt bele, de odatettem magam mellé az ágyba. Együtt aludtunk. Megijedt, mikor hirtelen lerántottam róla a takarót, mert el is felejtettem, hogy van alvótársam. Folyamatosan dorombolt nekem. Szóval jól van.

Ha lesz itthon valaki rajtam kívül, akkor mondom nekik, hogy engedjék, hadd mászkáljon a lakásban. Semmi rosszat nem csinál, csak les. :)

2010. jan. 22. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!