Birni fogja az új macska kb.8 órán át egyedül?
"Csa neki még új a hely és azért aggódok, nem-e fogja végignyávogni a délutánt, vagy félni fog."
És ha igen, akkor mi lesz? Nem mész dolgozni, míg meg nem szokik? LOL
Semmi baja nem lesz, de ne a szobában tartsd. Mi lakótelepen laktunk, akkor az előszobába tettük inkább.
A 8 órából 7et aludni fog:-)
Nem saját lakás, hanem albérlet. Szobában jobb helye van. Tisztább,be is van rendezve neki és nagyobb is.
A videót láttam már, nagyon jó! :)
Én, mint tapasztalt macskás elmondom mi lesz:-)
Egyébként a "be fog törni az éléskamrába" válasz (bármennyire hihetetlen) a legtalálóbb.
Amíg távol vagy felfedezi a lakást, majd aludni fog.
Amikor hazaérsz halálosan meg lesz sértődve. Viszont, csak azt a helyiséget zárd be, ahova nem mehet be, mondjuk biztonsági okokból. Ha a többi nyitva van akkor a járkálással is el fogja foglalni magát. Kárt nem fog okozni.
Aki rosszul fogja érezni magát az Te leszel. Hogy jaj vajon mit csinálhat "Cirmike".
Azért majd megirtatnád, hogy mi volt:-)
ja most olvasom , hogy a szobában lesz.
De nem lesz semmi baj! Mérgező növény ne legyen elől. És, amíg teheted játsszál vele, hogy kifáradjon.
9.21-es vagyok. Ezt a kis videót kerestem.
Ezt csinálják a macskák,amíg mi dolgozunk. Nagyon tanulságos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!