A cicám úgy jött ma haza, hogy eltűnt a bajsza. Mi történhetett vele?
Figyelt kérdés
Létezik hogy valaki annyira mocsok volt, hogy levágta neki? Vagy esetleg verekedett egy másik macsekkal? De verekedés közben lehetséges, hogy elveszítse? Elvigyem állatorvoshoz? Mi a teendő ilyenkor, nagyon kétségbe vagyok esve!2014. szept. 23. 13:29
1/12 anonim válasza:
Valami hülyegyerek levágta. Nincs szükség orvosra,de ha megoldható ne engedd elcsavarogni. Örülj,hogy ennyivel megúszta.
2/12 anonim válasza:
Az enyémnek akkor tűnt el, mikor bebújt a konvektor mögé, épp belobbant, és leégett szerencsétlennek. :(
3/12 anonim válasza:
Az látszik, hogy levágták-e, vagy leégett, mert ha égett, akkor a vége kissé bepöndörödik és szabálytalan. Verekedéstől nem hiszem, nem hinném, hogy a másik macska lerágta :-)
4/12 anonim válasza:
Az eltűnt alatt azt kell érteni, hogy semmi nyoma? Látható végek esetleg? Mindkét oldalon, vagy csak az egyiken?
Levágni ennyire tőből szerintem esélytelen lenne, hogy semmi nyoma ne maradjon.
5/12 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a macska engedné, hogy idegenek levágják a bajszát csak úgy.
6/12 A kérdező kommentje:
Van bajsza csak nagyon kicsi, egyenes a vége.
2014. szept. 23. 13:57
7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy a házban él velem de van kis cicacsapóajtaja amin szabadon ki be mozoghat amikor jó az idő, hogy kint is tudjon játszani a kertben igy sjanos benne van hogy elkóborolhat :(
2014. szept. 23. 13:59
8/12 anonim válasza:
Pedig akkor tényleg benne van a pakliban, hogy levágták neki... ha csak féloldalas lenne, mondanám hogy talán baleset érte, de így...
Ha barátkozós cica, szerintem hagyja magát. Nem fáj az neki, hogy ellenkezzen, a bajszában nincsenek idegek
9/12 A kérdező kommentje:
És vissza fog neki nőni? Sok időbe telik?
2014. szept. 23. 14:12
10/12 anonim válasza:
Anyósom a nagy hozzáértésével minden alkalommal levágta szerencsétlen kutyája bajszát, neki mindig visszanőtt.
Hogy mennyi idő alatt, azt sajnos nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!