Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit jelent számodra a macskád?

Mit jelent számodra a macskád?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 19:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
nekunk is ok a mindenunk a paromal minden szabad idonket rajuk forditjuk az ajtoban varnak ha halljak hogy az ajto nyilik nem tudnam elkebzelni nelkuluk az eletet olyanok nekunk mint a gyerekeink
2010. jan. 23. 15:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajna már elpusztult, de nagyon hiányzik, megnyugtatott ha dühös voltam mindig kedves volt szeretettelien nézett rám és ha ingerült voltam akkor nyávogott és belemászott az ölembe vele tanultam, boldogította az életem, épp 4 napja volt 3 éves amikor elütötték a végsőkig küzdött, de lehetetlen volt megműteni semmi baja nem volt a testével, csak a buksija sérült nagyon súlyosan. :'( tavaly májusban pusztult el pontosan május 5-én(1-én volt a szülinapja). Rengeteget jelentett nekem mindig megnyugtatott, ha egyedül voltam itthon akkor mindig beengettem a házba, és már nem is féltem, imádni való egy cica az életben szerettem volna még cicát de nem tudnék elképzelni egy másik cicát az életemben, és ha lenne is , állandóan aggódnék, hogy mikor hol lehet, és hogy nehogy elüssék. A cicámban még az volt a különlegesség, hogy nálunk született, minden szomszédunknál van kutya, soha nem kapták el, az annyát megmentettük az éhhaláltól mert ott hagyták az albérletből elköltözött gazdái.
2010. jan. 23. 22:17
 13/20 anonim válasza:
100%
A ragaszkodást és nyugalmat olyan mintha a "gyerekem" lenne imádom a kis húsgombócom!:D:D
2010. jan. 24. 15:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
egy olyan társ, aki megért, nem néz hülyének, és szó szerint a nyakamba ugorva átölel. és simogat. minden ok nélkül hozzád bújva dorombol, ha hazaérsz ő az első, aki a lábad körül ugrál. nekem ez a cicám. :)
2010. jan. 25. 03:23
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

tegnapelőtt 22:17-es: H bakker, nekem is majásilskor született a cicám, most lesz majd 2 éves, és elég babonás vagyok nevekkel és születési dátumokkal kapcsolatba, és most nagyon félek, nehogy baj történjen vele jövőre :S

tudom, h nem ide tartozik de kijött belőlem, egybknt. már irtam

2010. jan. 25. 21:46
 16/20 anonim válasza:
100%

Soha ne becsüld alá azt a megnyugvást, amit egy macska adhat - nincsenek szavai, de apró érintéseivel, bökdöséseivel, odabújásaival kimutatja irántad érzett szeretetét - és megpróbálja elterelni a figyelmedet a bánatodról.-->Egy macska néha áldás:)

A macskák soha nem rejtik véka alá, ha igényt tartanak valamire.-->Néha meg átok..XD

De tényleg jó barát, ha sírsz dorombol, ha bolondozol, ő is bolondozik, ha alszol...alszik veled

Na persze kifejezetten kényesek is tudnak lenni...:D

2010. jan. 27. 08:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én is úgy veszem észre, hogy minél szomorúbb vagyok, a macskám annál kedvesebb velem
2010. márc. 1. 17:46
 18/20 anonim válasza:
100%

mindig is imádtam a macskákat.kisgyerekkorom óta mindig volt,ráadásul több is egyszerre.annyira jó,mikor oda jön és dorombol,dörgölőzik,meg beleereszti az éles karmait a lábamba.:D

de mikor meghalt az egyik macskám,a kutyám volt az,aki megvigasztalt.komolyan.odabújt hozzám,mintha együtt érzett volna velem.szeretem az állataimat!:)

2010. máj. 17. 13:48
 19/20 anonim ***** válasza:

boldogságot nyugalmat szeretetet barátságot és minden jót. (: nagy szeretem.. örökkészeretni fogom. (:♥

Morcim.☻♥

2010. jún. 25. 21:33
 20/20 anonim válasza:
100%
Mindig azt mondom hogy mi 4-en vagyunk a családban a férjem a fiam és Micu olyan mint egy gyerek a kisebbik fiam.Olyan "pofátlan" néha de ettől függetlenűl szeretem nagyon.
2010. júl. 7. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!