Mit jelent számodra a macskád?
Bolondságot.Az önzetlen szeretetet.
Bolondság azért,mert néha bekattan és ugrál össze vissza és a függönyre akar vetődni....:D
szeretet azért,mert ha sírok mindig odajön és dorombol,annyira jól esik.
Plusz reggelente nem akar az iskolába engedni és próbál feltartani.Plusz ha lefekszem,akkor odafekszik mellettem,és reggel arra ébredek,hogy engem néz a macskám azokkal a gyönyörű szemeivel.:)
Hát elég sokmindent. De leginkább barátságot, ragaszkodást, szeretetet.
Mindig vígasztal, ha bánat ér, folyton velem akar lenni, és tudom, hogy ha sokszor nem is mutatja ki, valahol a bundája alatt nagyon-nagyon ragaszkodik hozzám.
A legjobb barátaim közé sorolom, mert mindig meghallgat, és természetesen az én pártomat fogja :)
Nem számít neki, hogy fáradt vagyok, nyűgös vagyok, sírok, ugyanolyan kedvesen, szeretetteljesen bánik velem. Még akkor is, ha sokszor nem érdemlem meg.
Egy kis szeretet-csomagként csöppent be az életembe, nem lehet ezt nem viszonozni.
Meg persze mindig képes megnevettetni :)
A macskám egy önző kis dög, akit imádok.
Egy szórakoztató kis életművész, aki megnevettet.
Egy elégedett elegáns kis egyéniség, aki lenyűgöz.
Egy értelemes, nemtörődöm kis lókötő, akit néha úgy megiskoláznék!
De nem tehetem, mert Őméltósága házicselédje vagyok :)
Nyugalmat.
Teljesen lenyugtat ha a nap végén odajön dorombolva, csak fújja a magáét, én meg simogatom és bámulom.
Van egy cicám, ő csinált a lakásunkból otthont. :)
Akinek van, úgyis tudja, miről beszélek, felesleges elmagyaráznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!