Egy macska a karmával képes átkarmolni egy ember nyaki artériáját?
Figyelt kérdés
Nem akarom a gyakorlati életben megtapasztalni/kipróbálni, de izgat a kérdés.2014. szept. 22. 07:37
2/8 anonim válasza:
ha a karmával nem is, de a fogával simán eltalálhatja
3/8 anonim válasza:
Persze.
elmeletben igen, de gyakorlatban nem, mert em tud eleg lenduletet venni, es nincs eleg izomzata (egy nem tul nagy) macskank, hogy siman csak mellso manccsal eleg erot fejtsen ki.
4/8 anonim válasza:
Macska nem, de nyúlban van olyan ami leharapja az ember fejét, kerbeloknak hívják a fajtát:
5/8 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam. Van egy nagyon kedves, szelíd cicám, egyetlen rossz tulajdonsággal: karommal dagaszt, erőből. Éjszakánként ezt a nyakamba bújva végzi, legalább 10 percig, amit csak úgy tudok kivédeni, hogy amikor jön gyúrni, vastag törölközőt tekerek a nyakam köré. Anélkül nem tudom, hogy néznék ki..
6/8 A kérdező kommentje:
Ja, ha gyúrni jön, vigyázni kell! Bár én sosem engedtem macskát a nyakam közelébe.
Egyébként: a levegőben kapálódzó macska nagyobb erővel karmol, mint a lesből támadó társa?
2014. szept. 22. 20:00
7/8 anonim válasza:
Az én macskám majdnem az ütőerembe karmolt amikor kiugrott a dobozából,de szerintem az sem sikerült volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!