Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kipróbáltátok már a cicátokkal?

Kipróbáltátok már a cicátokkal?

Figyelt kérdés
Interneten olvastam egyik nap, hogy a macska tartja az ember pillantását, míg a kutya nem. Hát kipróbáltam .. :) Feküdtem hason az ágyon, tanultam, macska tőlem 30 cmre kb. Néztem néztem, nem fordult el, lassan belepislogtam a szemébe, ami nekik olyan, mintha csókot dobnál .. :) éés képzeljétek el, a mancsát rátette a szememre utána :O é bámult .. én jöttem zavarba :)
2010. jan. 20. 16:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
na akkor usgyi szeretgetni őőket :):)
2010. jan. 21. 18:22
 12/13 anonim ***** válasza:
kipróbáltam, tényleg nem néz el. bár nekem van még 2 kutyám, és azok folyton játszanak. az egyiket Sütinek hívják, Boholyka a cicám neve, és Süti folyton elkezd vele játszani, így nem tudok vele nagy extázist teremteni. Jenny, a másik kutyám meg a földet, a lábát, vagy a cipőmet bámulja, amikor ránézek olyan áthatóan.
2010. jan. 25. 03:28
 13/13 A kérdező kommentje:
biztos csak szégyenlőős .. :) enyém nem száll le rólam azóta .. Szürke a neve (milyen eredeti.. :D ), és állandóan koslat utánam, befekszik az ágybamba amikor nem vagyok itthon, reggelente jön kelteni és ahw .. imádom :) szerencsére kölcsönös :)
2010. jan. 25. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!