Szerintetek aranyos a macskám? : D
igen egy kicsit túl súllyos,ki van herélve es akkor alltalaban elhiznak a macskák :) amugy 6kg 7 éves és Bambi a neve :) a képek: [link]
Atomcuki! :)
Jóóój, de kis pofók... jól megölelgetném. :)
Igen,de az baj h azon kivul amikor orvoshoz mentunk,nem volt
soha kint,meg a folyosora sem mer kimenni (berhazba lakunk) nagyon fel .... mivel egyszer amikor meg kicsi volt,kint volta balkonunkon es esett az eso es Bambika kiment a balkon peremere es megcsuszott,talan,(6.-emeleten lakunk) en akkor mar aludtam amikor ez tortent es a szuleim aztan mentek ot megnezni de nem volt ott akkor megilyedtek es lementek ot megnezni sehol se talaltak a vak sotetbe de aztan megtalatak ot elbujva,de nem tudott mozogni meg semmi,felvittek es szegeny csak fekudt :()
Elkuldtem mielott befelyeztem volna -.-"
Szoval aztan elvittuk ot orvoshoz es katetert tett neki es azt mondta han em fog kakilni el kell ot altatni :'( de kb. 3 Nap utan kakilt :) es annyira orultunk...es azota is el van hizva :)
a kollázst nnagyon koszonom nagyon jo^^ tudom,en is be tehettwm vna csak mar almos voltam szval eszembe se jutott :D
Amugy mindenkinek koszii :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!