Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek aranyos a macskám?...

Szerintetek aranyos a macskám? : D

Figyelt kérdés

igen egy kicsit túl súllyos,ki van herélve es akkor alltalaban elhiznak a macskák :) amugy 6kg 7 éves és Bambi a neve :) a képek: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

#macska #aranyos #vagy nem :D
2014. szept. 21. 03:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Atomcuki! :)

Jóóój, de kis pofók... jól megölelgetném. :)

2014. szept. 21. 04:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

kicsit összeraktam :

[link]

2014. szept. 21. 06:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nagyon cuki, de ő nem kicsit pufók, szerintem jót tenne neki egy kis fogyókúra. Az én cicám is ki van herélve, 6 éves és 4,7 kiló. Egy kicsivel több mozgás, kajára odafigyelés és egészségesebb lesz! De tényleg szép cicc :)
2014. szept. 21. 10:03
 4/13 A kérdező kommentje:

Igen,de az baj h azon kivul amikor orvoshoz mentunk,nem volt

soha kint,meg a folyosora sem mer kimenni (berhazba lakunk) nagyon fel .... mivel egyszer amikor meg kicsi volt,kint volta balkonunkon es esett az eso es Bambika kiment a balkon peremere es megcsuszott,talan,(6.-emeleten lakunk) en akkor mar aludtam amikor ez tortent es a szuleim aztan mentek ot megnezni de nem volt ott akkor megilyedtek es lementek ot megnezni sehol se talaltak a vak sotetbe de aztan megtalatak ot elbujva,de nem tudott mozogni meg semmi,felvittek es szegeny csak fekudt :()

2014. szept. 21. 11:07
 5/13 A kérdező kommentje:

Elkuldtem mielott befelyeztem volna -.-"

Szoval aztan elvittuk ot orvoshoz es katetert tett neki es azt mondta han em fog kakilni el kell ot altatni :'( de kb. 3 Nap utan kakilt :) es annyira orultunk...es azota is el van hizva :)

a kollázst nnagyon koszonom nagyon jo^^ tudom,en is be tehettwm vna csak mar almos voltam szval eszembe se jutott :D

Amugy mindenkinek koszii :*

2014. szept. 21. 11:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos, szép cica, de egészsége megőrzésének érdekében szerintem többet kéne mozgatni.
2014. szept. 21. 11:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahoz kimennie, hogy fogyjon kicsit, készíts neki játékokat, vehettek is, minden cica ösztönösen szeret vadászni, minden mozgó dolog után futkosni, ezt kell kihasználni, Nálam ami bevált, az az alufóliagalacsin, akár csak összegyúrva dobálva neki, de egy madzagra fel is kötheted, rángathatod, hidd el, baromi nyerő cucc, jobb, mint akármelyik bolti játék. :) A cica gyönyörű, az enyém is hasonló mintázatú, csak az elhízással ugyanolyan betegségek jelenhetnek meg, mint embernél (szív és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, de ha a cica idősödik, a csontozatának sem tesz jót a túl nagy súly), amik akár halálosak is lehetnek. És nem mellesleg a rengeteg játékkal sokkal szorosabb kapcsolatot is ki tudtok alakítani, ha most is imádod, a sok közösen eltöltött perc, óra után csak még jobban fogod imádni, plusz én ilyenkor szoktam a cicámról a legimádnivalóbb képeket készíteni. :)
2014. szept. 21. 12:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon cuki megzabálni való és nagyon szép is csak egy kicsit pufók :)
2014. szept. 21. 13:09
 9/13 A kérdező kommentje:
Koszoni mindenkinek :p es a tanacsot os koszonom,megfogadom :) mátol sokkal tobbet fogok velle jatszani :)
2014. szept. 21. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Első képen hogy rakja a kis kezét meg a száját, megőrülök! :D :D :D
2014. szept. 21. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!