Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elmennél önkéntesnek?

Elmennél önkéntesnek?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 19. 23:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, klassz dolog az is. Csak hát az állatok jobban rászorulnak. Az embereknél van az a mondás, hogy mindenki a maga sorsának a kovácsa. De mi sajnos az állatokét is rendesen félrekalapáljuk.. :(
2010. jan. 27. 14:25
 22/29 anonim ***** válasza:

nem lezüllött alkoholistákon akarok segíteni.. de sok ember, nem a saját hibájából csúszott le, az olyanok jobban megérdemlik a segítséget mint az állatok..

szerintem

2010. jan. 27. 14:33
 23/29 anonim ***** válasza:
És miért? Komolyan érdekel. A nem önhibájából lecsúszott embernek is adott a lehetőség, hogy munkát, pénzt keressen és nehezen, de visszaküzdje magát.(kivéve,ha testi fogyatékos) Egy állat viszont ha utcára kerül, az mindig az emberek hibájából történik és csak mi tudunk rajta segíteni. Ők nem tudnak dolgozni menni, hogy élelmet vegyenek maguknak.
2010. jan. 27. 15:24
 24/29 anonim ***** válasza:
15:24es, nem tök mindegy? Ha mindenki ugyanúgy állna a dolgokhoz elég nagy szarban lennénk. Én az állatokon segítek szívesebben, de szerencsére olyan is van, aki az embereken, mert arra is szükség van.
2010. jan. 27. 16:01
 25/29 anonim ***** válasza:
én mennék de csak 12éves vagyok XD , de nagyon szeretem az állatokat, nagykoromban vagy állatorvos leszek, vagy egy cicamenhelyen dolgozok :D
2010. jan. 27. 17:43
 26/29 anonim ***** válasza:
jó, most ne azt vágjátok le ebből hogy utálom az állatokat.. szivesen "jótékonykodok", részt veszek jótékonysági koncerteken, (ha felkérnek), idősek otthonában is gyakran játszom ha megkérnek, mert tudom, hogy fordított helyzetben nekem is jól esne ha valaki gondolna rám.. de az állatokra nem tudok úgy gondolni, hogy milyen lenne fordított helyzetben. akit annyira érdekelnek az állatok, az segít nekik, énmeg másoknak:) ennyi:D
2010. jan. 27. 17:48
 27/29 A kérdező kommentje:
Természetesen a nemleges válasz is válasz. Ez nem egy hirdetés. Az embereken való segítség is nagy segítség. Nem lehet mindenki önkéntes.
2010. jan. 27. 20:01
 28/29 anonim ***** válasza:
nem lakok magyarországon úgyhogy ide nem tudok, de nálunk szoktam járni a közeli állatmenhelyre segiteni ahányszor megtehetem, és nincs is olyan érzésem hogy ingyen rabszolga vagyok, minden pénznél többet ér amit az állatok adnak. Ha van szabadideje az embernek akkor értelmesebb mint otthon a tévé elött ülni.
2010. jan. 27. 20:39
 29/29 anonim ***** válasza:

a kutyának az a dolga, hogy melletted legyen, és szolgáljon.

te ezért cserébe alvóhelyet, ételt adsz neki és jó esetben több játszótársat

2010. jan. 28. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!