Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elmennél önkéntesnek?

Elmennél önkéntesnek?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 19. 23:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Én évek óta csinálom. És nem azért, mert nincs jobb dolgom, hanem mert fantasztikus érzés, amikor egy félős, reszkető kutya, aki az elején az ember jelenlétében csak lekushad, és remeg, a te törődésed nyomán fokozatosan kinyílik, és pár hét múlva boldogan, farkát csóválva rohan eléd a kennel másik végéből, ha meglát....
2010. jan. 26. 12:19
 12/29 anonim ***** válasza:
6%

aha... oké

hát, hajrá akkor;)

2010. jan. 26. 17:04
 13/29 anonim ***** válasza:
52%
én tuti nem ha nem fizetnek érte, sőt még én fizetek rá, meg kocsi, idő meg amúgy is nem mennék az mennyen aki szereti ezt a melót nekem nincs rá időm
2010. jan. 26. 17:55
 14/29 anonim ***** válasza:

Igen,de csak nyáron,mert itt a vizsga időszak.Egyébként 1 kutya ideiglenesen nálam van,nagyon imádom őt.:) Nehéz lesz elengedni..:(

18/L

2010. jan. 26. 19:25
 15/29 anonim ***** válasza:

Én szívesen mennék, de átlag napi 10-11 óra munka, és aját állatok mellett (akikkel szintén törődni kell), meg háztartás mellett (még úgy is hogy egyedül élek) ez elég nehéz. tehát a válaszom az, hogy nem mennék.

Szerintem teljesen érthető ha valakinek erre nincs ideje. Nem értem miért kell őket lepontozni. Vagy a kérdés csak azért lett kiírva, hogy az válaszoljon rá aki menne? Mert nekem nem úgy tűnik.

2010. jan. 26. 22:08
 16/29 anonim ***** válasza:
44%
Milyen pénzéhes emberek vannak.. :S Há' nehogy má' felkeljé' ingyen! Egyétek a chipset a tv előtt, míg el nem zsírosodik a szívetek! :D
2010. jan. 26. 23:53
 17/29 anonim ***** válasza:

Tőlem sajna nagyon messze van, de a Debreceni menhelyre járok ki, viszem a kutyákat sétálni, vittünk kaját, kutyaházat még ősszel, hogy télre legyen nekik:)

Imádom csinálni...

2010. jan. 27. 06:49
 18/29 A kérdező kommentje:

Még mindenekelőtt kikötöm, hogy nem én pontozok lefelé!

Szerintem teljesen érthető az,ha valakinek nincs ideje elmenni. Azt viszont nem értem, hogy miért hivatkoznak egyesek arra, hogy nem fizetnek. Szerintem egy minimális támogatást megérdemelnek az állatok is. Ők sem kérnek fizetést azért, hogy mellettünk legyenek, hogy őrizzék a házat, hogy télen a gyerekek szánkóját húzzák stb. pedig az is munka.

Nem mondom, hogy menjen mindenki önkéntesnek, mert ahhoz kell egy bizonyos hozzáértés. De, ha tud az ember, akkor segítsen azokon, akik az emberek hibája miatt kerültek rossz helyzetbe. Akár egy zacskó táppal vagy ilyesmivel.

Bár szezrintem az is elég, ha családunk, rokonaink, barátaink körében felhívjuk a figyelmet a felelős állattartásra.

Aki pedig elmegy önkéntesnek, azé minden tiszteletem. Szeretnék nyáron én is belevágni.

2010. jan. 27. 09:52
 19/29 anonim ***** válasza:
És most te azt kérdezted, hogy elmennének-e, vagy hirdetést adtál fel? Mert ha az előbbi, akkor számíthattál volna ilyen jellegű válaszokra is, ha meg az utóbbi, akkor nem jó helyen jársz.
2010. jan. 27. 13:25
 20/29 anonim ***** válasza:
segítek én ha kell.. pl embereknek. nem kutyáknak-.-"
2010. jan. 27. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!