Igen,de csak nyáron,mert itt a vizsga időszak.Egyébként 1 kutya ideiglenesen nálam van,nagyon imádom őt.:) Nehéz lesz elengedni..:(
18/L
Én szívesen mennék, de átlag napi 10-11 óra munka, és aját állatok mellett (akikkel szintén törődni kell), meg háztartás mellett (még úgy is hogy egyedül élek) ez elég nehéz. tehát a válaszom az, hogy nem mennék.
Szerintem teljesen érthető ha valakinek erre nincs ideje. Nem értem miért kell őket lepontozni. Vagy a kérdés csak azért lett kiírva, hogy az válaszoljon rá aki menne? Mert nekem nem úgy tűnik.
Tőlem sajna nagyon messze van, de a Debreceni menhelyre járok ki, viszem a kutyákat sétálni, vittünk kaját, kutyaházat még ősszel, hogy télre legyen nekik:)
Imádom csinálni...
Még mindenekelőtt kikötöm, hogy nem én pontozok lefelé!
Szerintem teljesen érthető az,ha valakinek nincs ideje elmenni. Azt viszont nem értem, hogy miért hivatkoznak egyesek arra, hogy nem fizetnek. Szerintem egy minimális támogatást megérdemelnek az állatok is. Ők sem kérnek fizetést azért, hogy mellettünk legyenek, hogy őrizzék a házat, hogy télen a gyerekek szánkóját húzzák stb. pedig az is munka.
Nem mondom, hogy menjen mindenki önkéntesnek, mert ahhoz kell egy bizonyos hozzáértés. De, ha tud az ember, akkor segítsen azokon, akik az emberek hibája miatt kerültek rossz helyzetbe. Akár egy zacskó táppal vagy ilyesmivel.
Bár szezrintem az is elég, ha családunk, rokonaink, barátaink körében felhívjuk a figyelmet a felelős állattartásra.
Aki pedig elmegy önkéntesnek, azé minden tiszteletem. Szeretnék nyáron én is belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!