Ennyire ragaszkodik hozzám a cicám?
Figyelt kérdés
Mi úgy hívjuk a cicámat, hogy anyaszagmániás. Ugyanis bármit leteszek, aminek köze van hozzám: táska, kabát, pulóver, paplanom...stb., azt egyből kitágult pupillákkal, szinte mámoros állapotban elkezdi szagolgatni, és öt perc kéjmámor után ráfekszik és jóízűen durmol rajta. De szinte csak az én dolgaimon. A párom kabátja, táskája, paplanja, pulcsija...stb. teljesen hidegen hagyja. Ha én nem vagyok otthon, és nincs elővéve olyan holmi, aminek hozzám van köze, akkor megteszi az "apaszagú" is, de ha én hazaérek, akkor első, hogy keresi, hogy mire fekhet rá, aminek olyan szaga van, mint nekem. Létezik ez, tényleg? Hogy ennyire ragaszkodna hozzám, vagy az illatomhoz?2010. jan. 19. 18:10
11/16 anonim válasza:
A kis fiú cicám volt ilyen, állandóan rajtam lógott. Ha leültem a géphez, vagy néztem vmi filmet, akkor az ölemben simogattatta magát, és aludt. :)
12/16 anonim válasza:
ez aranyos. nekem is hasonló a cicám, viszont nekünk állatorvos a szomszédunk és azt mondta hogy ez lehet ragaszkodás is , de lehet az is hogy ugye amikor neked dörgölözik azzal megjelöl téged a saját szagával, te nem érzed de ő igen. és ha mondjuk elmész otthonról ugye akkor nem találja azt a szagot, mert mindenkin más illatot hagy, és elkezdi keresni, és amikor hazaérsz azért szagolgatja hogy megtalálja a saját szagát. nem vagyok őrült, ezt tényleg egy állatorvos mondta :D:D
13/16 anonim válasza:
A mi nagy cicánk párom öccséhez ragaszkodik. Mikor vemhes volt, megvárta őt az elléssel, pedig a munkájából adódóan éjszaka jött haza, és már délelőtt elfolyt a magzatvíz! Már a körmünket rágtuk, de a cica csak ült és várt, és amint megjött a gazdája, elkezdte lepakolni a kicsiket... igen, van ilyen, imád téged, és viszonozd neki! :) Tedd boldoggá!
14/16 anonim válasza:
igen, ez normális, nekem a nyakamba ugrik, és ha fekete lenne, úgy néznénk ki, mint valami boszorka. egyszer a kutyámon kezdett szopizni, aki ivartalanított csajszi, de elkergette morogva. :( szegényt vissza akartuk tenni......
15/16 anonim válasza:
nekem is van cicám akinek én vagyok az "anyukája"
az utcán találtuk nagyon kicsi korában, valszeg anyukáját egy autó elüthette :( befogadtuk és már 8 hónapos és még mindig ugy viselkeddik velem mintha az anyukája lennék
16/16 anonim válasza:
van egy ágy amin szoktam feküdni és amikor bejön a macskűm mindig rám ugrik de nem tom eldönteni h azl jön oda mert ott vagyok één vagy csak azé mert az a helye "_
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!