Elutazom kb 1-1/2 évre. Van egy két éves német dogom, és nagyon ragaszkodik hozzám. Sajnos őt nem vihetem. Ha hazatérek, megismer majd? Lelkileg hogyan bírja majd a hiányomat? Egyátalán érti, hogy mi is történik?
Szerintem is kutya függő!
De ha a tied ennyire ragaszkodik,megfogja viselni nagyon szerintem. Nekem Amstaffjaim vannak és az egyik kis szukám annyira ragaszkodik hozzám hogy ha el megyünk nyaralni mondjuk egy hétre,akkor csak akkor hajlandó enni ha a nagyim (aki vigyázz rájuk ) fel veszi a papucsomat ! :)
És mikor haza jövök majd kiugranak a bőrükből.
Ja és elfelejteni biztos hogy nem fog.
Én is saját példából tudom, hogy a kutya nem felejt. Mamámék akartak egy kutyát, és úgy hozta a sors, hogy egy németjuhász lett a kiválasztott. Mivel a Mamáék öregek voltak már akkor is, így a kiskutya nevelését az első időkbe ránk bízták. Ez kb fél év volt, amit velünk töltött, majd elvitték. Sokáig nem látogattuk, mert nagyon kötődött hozzánk, és szokja csak meg az új helyét.
14 évet élt, a halála napjáig én voltam az egyetlen gyerek, akit megtűrt magán, és anyu az egyetlen, akire hallgatott. Kiskorában (ami az én kiskorom is volt), ha beszaladt a parkoló autó alá, úgy csináltam, mint aki sír, hogy előjöjjön. 14 évesen, reumásan is emlékezett rá, ha így kerestem, farokcsóválva szaladt hozzám, és ő is velem nyüffögött:)
Szóval nem felejtett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!