Mi történhetett a macskámmal? Nagyon fél!
Ma reggel alig találtam a macskám, majd észrevettem, hogy a szomszéd garázs tetején nyávog és olyan belassult. Először azt hittem a lábával történt valami, de nem. Hazahoztam és bevittem a lakásba, hogy egyen meg játsszak vele és a macska totál depi, fél és nem tudom mi történhetett. Enni evett szerencsére, nekünk hagyja a simogatást, de dorombolni nem dorombol és szó szerint mindentől fél. pl a táskámtól is.
Valaki bántotta? vagy valamilyen betegség? veszettség?
Nem feltétlen veszettség, de ha nincs beoltva, AZONNAL pótold!
Szerintem sokkot kapott, vagy valaki bántotta szegényt. :( Ha nincsenek fájdalmai, akkor valószínű csak nagyon megijedt valamitől. Most ne zaklasd, had legyen egyedül, aztán majd újra a régi lesz meglátod. :)
Idén m ég nem tudtuk beoltatni, mert szegény 3x is influenzás volt és az ellen kapott mindig oltásokat, aztán meg védőoltást ellene és nem lehet egyszerre a kettő, de természetesen amint lehet beoltatom.
most befeküdt az ágyamba, remélem jobban lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!