Mi történhetett a macskámmal?
Figyelt kérdés
játszottam vele gurítottam neki a szivacslabdát elkezdett vele birkózni és ha elgurult utána szaladt mint mindig és egyszer csak megállt felém jött és fújtatott sikított mikor meg akartam érinteni megkarmolt+megharapott utána kiszaladt a másik szobába és odacsinált a földre de mikor engem meglát csak morog fújtat felborzolja magát és most leül a sarokba és nem akar onnan el jönni.2013. jún. 16. 19:52
1/10 anonim válasza:
játék közben nem bicsaklott ki a lába vagy csak sérült meg a cicád, ami miatt téged okol? mert lehet, hogy a kis butája azt hitte hogy te "bántottad" direkt.
2/10 A kérdező kommentje:
testileg semmi baja.
most már kiment inni de ugyanúgy fúj morog felborzolja magát és már egyre jobban támad
2013. jún. 16. 20:27
3/10 A kérdező kommentje:
ja és ha ez segít akkor olyan 9 hónapos még kölyök macska ismerősömtől kaptam panelba lakott és nálam is panelba lakik
2013. jún. 16. 20:29
4/10 anonim válasza:
Lehet sétahiánya van, még kicsi. Nekik szükségük van levegőre. Próbáld meg kis kajákkal magadhoz csalogatni. Pl kis falatkákat végigraksz a padlón magadig, megvárod míg odaér és megpróbálod megsimizni.
5/10 A kérdező kommentje:
3 szobás nagy panelben lakom erkélyre ki szoktam engedni 4. emeleten lakom le nem ugrik de a kajára rá se figyel.
de sikerült megsimizni és hagyja magát de csak morog meg néha fúj.
de holnapra lenyugodna?
abba reménykedem
2013. jún. 16. 21:11
6/10 A kérdező kommentje:
ja és olyanokat csinált mikor normális volt hogy nyitva vannak mindig a szobák és kurrogva játékosan szaladgál szobáról szobára
sajnos ez csak volt remélem helyre jön
2013. jún. 16. 21:14
7/10 anonim válasza:
Minél többet szeretgeted, annál jobb lesz neki. ha látja rajtad hogy nem bántod, valószínűleg helyre fog jönni. Miénk is csinált ilyet anno, nekem a kajás bejött. Ismerősömék kis cicapórázzal viszik ki a természetbe a panelból.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ remélem sikerül.
2013. jún. 16. 21:22
10/10 anonim válasza:
Még a korai beszoktatás stádiumában van biztosan. Nekem egy hónap is kevés volt, mire megszokta, hogy itt van otthon és végre valóban otthonosan mozgott, és magáénak érezte a terepet félelem nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!