A párom macskát akar, én viszont nem. Mi legyen?
Nemrég költöztünk össze és szeretne egy cicát. Csak az a baj, hogy én tudom, hogy rá fog unni, utána meg nem fog róla gondoskodni. 25 évig élt falun, mindig volt a háznál 2-3 macska, de mindegyik el volt hanyagolva, állatorvost nem láttak, ha beteg volt valamelyik akkor "vagy megmarad vagy majd jön új", stb. Nekünk is volt macskánk (illetve még mindig él 14 éves a lelkem) amikor a szüleimmel laktam, tudom mekkora felelősség és munka.
De már torkig vagyok vele, hogy állandóan ezzel rágja a fülem. 1 éve kapott egy macskát míg az anyjánál lakott, úgy volt, hogy azt majd elhozzuk magunkkal, de se szobatisztaságra nem tanította, se felszerelést nem vett neki, semmi... Most meg megint újat akar, mert a neten látja a "cuki cicás képeket"... Meg hogy "ha nem gondozom, akkor elviheted a menhelyre", hát nem túl kecsegtető ígéret...
Mit tehetnék ilyen esetben? Mondtam neki, hogy majd ha nagyobb lakásba költözünk akkor lesz macska, de hát férfi létére úgy duzzog ezen, mint a 10 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!