Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szőrlabda lesz?

Szőrlabda lesz?

Figyelt kérdés

Macskám 5 hónapos, majdnem 6. Kinti-benti cica, pár napja fogott egy egeret és nagy örömmel elfogyasztotta ( ami érdekes, mert benn a tápon kívül mást nem akar megenni. majd ezután fogott még egy rágcsálót.

Azóta (nem pontosan attól az időponttól számítva, de utána) így esténként, amikor bejön feküdni néha elkezd "öklendezni". Olyan, mint amikor az ember torkán lemegy egy hajszál félig és krákogva igyekszik "kiköhögni" azt.

Ez tart olyan 1-2 percig, aztán visszaalszik a kis Darth Vader.

Volt már több macskám, ilyet egyik sem csinált- van az udvaron elég fű, megoldották azzal a dolgot.

Szóval, ez most egy híres szőrlabda-hányási próbálkozás lenne?

2014. szept. 13. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:

szokott füvet rágcsálni? mert néha van úgy ha ég a gyomruk füvet rágcsálnak hogy elmúljon nekik, mert ha nem volt vele az anyja akkor lehet hogy ezt nem tudja, és estére elkezd égni a gyomra azért öklöndözik.

(persze ez csak egy tipp)

2014. szept. 13. 22:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Jobb félni mint megijedni. Nekünk 1 macskánk volt utána hozzánk szokott még egy az én macskam (kandúr) fogott egy egeret és öt nap múlva nyomtalanul eltünt. Aztán a másik cicánk megellet és lett négy kis cica mindegyiket megtartottuk. Az egyetlen kis kandúr cica olyan aranyos volt, oda bújt mindig hozzám ezért én azt választottam. Kilenc hónapos korában verekedett és szerzett a talpára egy sebet, belelépett egy lószarba (a lószarba nagyon sok féreg található) és egy fertőzésben meghalt. Szerintem vidd el egy állatorvoshoz, hogy ne úgy járj mint én.
2014. szept. 14. 08:56
 3/3 anonim ***** válasza:
ez az öklendezésnek tűnő dolog akár macskanátha kezdő jele is lehet. Mikor az enyém beteg lett, pár napig én is azt hittem, szőrt fog hányni, csak mikor nem múlt el, vittem dokihoz. Kiderült, hogy macskanátha, ami vírusfertőzés, csak antibiotikummal gyógyítható. Mivel oltott volt, enyhe lefolyású volt.
2014. szept. 14. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!