Így jó lesz? Jó úton járok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a macskákat, de nekem nem lehet egy se. Viszont minden nap találkozok egy feketével, aki átmegy előttem. S szeretnék vele összebarátkozni. Úgy terveztem, hogy 5-6 napon át "Szpissz" -ektetek neki, és én is és ő is közeledünk egymás felé. Majd ez az 5-6 nap elmúlásával próbálom megsimogatni. És így lassan, de nem túl rámenősen szeretnék barátkozni. Sikerülhet ezzel a technikával?2014. szept. 8. 17:15
1/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg azt,hogy viszel neki egy kis csemegét,odarakod magadtól távolabb,és oda fog jönni.És minél több nap csinálod ezt,annál közelebb rakod magadhoz a kaját.
2/5 anonim válasza:
Sokkal egyszerűbb kajával magadhoz szoktatni. Fontos hogy nézz a szemébe és pislogj egyet lassan, ha visszapislog akkor valamennyire bízik benned. Ezután valamilyen illatos kajával csalogathatod magadhoz, akár úgy is, hogy leraksz kis kolbász darabokat a földre, fél méterenként, az utolsó a kezedben legyen. Mikor többedjére sikerült ez, akkor megpróbálhatod óvatosan megérinteni, ha ez sikerül akkor adj neki egy kis kaját.
Ha magadhoz szoktattad, akkor viszont elvihetnéd ivartalaníttatni, hogy ne szaporodjon tovább.
3/5 anonim válasza:
Adj neki pár falat felvágottat, azzal igen lerövidül a szelídítési procedúra. :D Aztán egy idő után próbálhatod simogatni, valószínűleg keresni fogja a társaságod.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak azt hiszem van gazdája, és nem tudom mennyire örülne, ha a macskájának kaját adok.
2014. szept. 8. 17:34
5/5 anonim válasza:
Ha olyan sokat az utcán van a cica, nem igazán érdekelheti a gazdáját! Nyugodtan vigyél neki valami finom kaját és nyert ügyed van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!