Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Így jó lesz? Jó úton járok?

Így jó lesz? Jó úton járok?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a macskákat, de nekem nem lehet egy se. Viszont minden nap találkozok egy feketével, aki átmegy előttem. S szeretnék vele összebarátkozni. Úgy terveztem, hogy 5-6 napon át "Szpissz" -ektetek neki, és én is és ő is közeledünk egymás felé. Majd ez az 5-6 nap elmúlásával próbálom megsimogatni. És így lassan, de nem túl rámenősen szeretnék barátkozni. Sikerülhet ezzel a technikával?
2014. szept. 8. 17:15
 1/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg azt,hogy viszel neki egy kis csemegét,odarakod magadtól távolabb,és oda fog jönni.És minél több nap csinálod ezt,annál közelebb rakod magadhoz a kaját.
2014. szept. 8. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Sokkal egyszerűbb kajával magadhoz szoktatni. Fontos hogy nézz a szemébe és pislogj egyet lassan, ha visszapislog akkor valamennyire bízik benned. Ezután valamilyen illatos kajával csalogathatod magadhoz, akár úgy is, hogy leraksz kis kolbász darabokat a földre, fél méterenként, az utolsó a kezedben legyen. Mikor többedjére sikerült ez, akkor megpróbálhatod óvatosan megérinteni, ha ez sikerül akkor adj neki egy kis kaját.

Ha magadhoz szoktattad, akkor viszont elvihetnéd ivartalaníttatni, hogy ne szaporodjon tovább.

2014. szept. 8. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Adj neki pár falat felvágottat, azzal igen lerövidül a szelídítési procedúra. :D Aztán egy idő után próbálhatod simogatni, valószínűleg keresni fogja a társaságod.
2014. szept. 8. 17:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak azt hiszem van gazdája, és nem tudom mennyire örülne, ha a macskájának kaját adok.
2014. szept. 8. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan sokat az utcán van a cica, nem igazán érdekelheti a gazdáját! Nyugodtan vigyél neki valami finom kaját és nyert ügyed van :P
2014. szept. 9. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!