A macskám lenyelt egy tűt. Azonnal rohantam vele az állatorvoshoz. Röntgen, a gyomrában volt, azután műtétileg eltávolították. Jól döntöttem, vagy kijött volna magától?
Persze, hogy jól döntöttél!!
Ahogy elkezdtem olvasni a kérdést, megijedtem, hogy nem tudod, mihez kezdj, de így minden rendben.
Hát igen, az állatok szeretete (anyagi) áldozatokkal is jár.... de megéri!
nagyjából 0,5% esélye lett volna annak, hogy magától kijöjjön a tű, ÚGY, hogy a cicának közben semmi baja nem lesz.
Amúgy van már macskabiztosítás, 1000Ft egy hónap, olyan majdnem, mint nekünk a TB
Téged kilehet jelenteni egy felelősség teljes gazdinak :)
Az ilyenek megérdemlik, hogy legyen állatuk :D
Gratulálok ;)
Köszi, megnyugtattatok. Tényleg ez volt a biztosabb. Ha benne maradt volna, nem tudnék nyugodtan aludni, hogy mi lesz vele. Nagyon a szívemhez nőtt ez a kis szaros, még az ágyamban is alszik.
Egyébként kb. 1,5 éves a cica és még nem volt ivartalanítva de gondoltunk rá. Úgyhogy mivel úgyis altatva lett és fel lett nyitva, egyúttal ezt is megcsinálták. Csak így nagyobb a seb a hasán. De talán neki is jobb így, hogy nem kell mégegyszer átesnie ezen a procedúrán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!