Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért van ez mit csináljak vele?

Miért van ez mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
a cicám dorombolás közben szopizza a takarómatés már lassam10 hónapos . Mit tegyek hogy ne csinálja vagy hagyjam hogy szopizza és majd kinővi magától vagy ez beteges??
2010. jan. 18. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
A mi cicánk is csinált ilyet, csak nem a takarót hanem a kandúr macskánknak a cicijét. :D Tüneményesek voltak... Már egy ideje nem csinálja... Szerintem a te cicád is ki fogja nőni... Amúgy lány a cica?
2010. jan. 18. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy korán el lett választva az anyjától. De nyugodtan hagyjad, nem lesz semmi baja. Nekem egy thai cicám van, azokra pl. jellemző ez a tevékenység. Az enyém a pólóm nyakát szopogatja, ahogy ül az ölemben. Arra figyelj, nehogy sok szösz kerüljön a szájába, mert lenyeli és egy idő után eltömheti a beleit, ha nem hányja ki.
2010. jan. 18. 16:57
 3/7 Doruss ***** válasza:
Nekem egyszer a macska a mellemet kezdte el szopizni... :$
2010. jan. 18. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
biztos kinövi!:-)
2010. jan. 18. 17:04
 5/7 A kérdező kommentje:

lány cicám van

és köszönöm a válaszokat

2010. jan. 18. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Általában a korán elválasztott cicák csinálják, és némelyik felnőtt korára sem növi ki. Az enyém még 2 és fél évesen is néha szopizza a ruhámat, bár egyre ritkábban.
2010. jan. 18. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden cica ezt csinálja kicsi korban. A szoptatáskor az anya cica és a kiscicák is dorombolnak, és az anya ilyenkor általában tisztogatja is őket. Ha simogatod és közben dorombol és nyalja a takarót, az csak azt jelenti, hogy újraéli azt a biztonságot amit akkor érzett mikor még szopizott. Valamilyen szinten pótmamának gondol téged :-D Az én cicám már 2,5 éves és nem nőtte ki. 
2010. jan. 23. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!