Miamor kérdése:
Szerintetek is nagyon kevés ez a táplálékmennyiség egy vemhes macskának?
Figyelt kérdés
A macskám egy-két héten belül szülni fog, ehhez képest szerintem nagyon keveseket eszik: egy 400gr-os konzervnek a felét eszi meg egy nap. Mellette kevés száraztápot ropogtat el. Szerintetek is nagyon kevés ez a táplálékmennyiség egy vemhes macskának? Mennyit kéne ennie? Lehet h így fejletlenek lesznek a kölykei? 1éves cica,és ez lesz az első szülése.2014. szept. 3. 12:23
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, most arra gondoltam,ha vennék egy ilyen tápot, 2800-ért, plusz maximum 1 doboz (12 tasakos) pl Friskies nedvestápot havonta(kb1000.-) és ezt beosztanám neki egy hónapra, akkor kijönnék kb havi 3800 ft- ból ami az etetését illeti, az máris sokkal kevesebb mint az eddigi 7500. Pont fele annyi. :) Ez tökjó! Mostmár csak azon aggódok, hogy szegénykémnek fog-e ízleni a táp és hogy hányszor fog itt nekem könyörögni az imádott nedvestápjaiért!? És hogy megeszik-e majd annyit ebből a tápból amennyi fedezi a tápanyagszükségleteit?(főleg hogy vemhes is)
2014. szept. 3. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!